عزیز.اینجا فقط واسه مشاوره خرید گوشیه.لطفا این سوال ها رو تو تاپیک های مربوط به خودش بپرس تا بحث تاپیک عوض نشهنقل قول:
من این مشکل رو واسه S500 شنیده بودم ولی W580 نه.
Printable View
عزیز.اینجا فقط واسه مشاوره خرید گوشیه.لطفا این سوال ها رو تو تاپیک های مربوط به خودش بپرس تا بحث تاپیک عوض نشهنقل قول:
من این مشکل رو واسه S500 شنیده بودم ولی W580 نه.
توی رنج 300 چی پیشنهاد میدین؟ انتخابها زیاده! p990. w950, w830, w580 ......؟
واقعیتش اینه که من نمی خوام از ایران بگیرم (شاید کسی برام بیاره)و میخوام گزینه های مختلف داشته باشم چون قیمت دقیق اونجا رو نمیدونم!
بيشتر چه چيزي برات اهميت داره:دوربين ، صدا ،زيباي و....نقل قول:
نقل قول:
من توی رنج 400 تومن با کمک دوستان پی1 رو انتخاب کردم! :11: ولی همونطور که گفتم می خوام گزینه هایی با
قیمت های مختلف داشته باشم . می خوام که به قیمتش یبارزه و امکاناتش خوب باشه به خصوص باطریش و به طور
کلی این که خوب دراومده باشه:46:
باید بهت بگم بهترین انتخاب رو کردی.گوشی خیلی خوبیه.برو P1 بخر.:5:مطمئن باش می ارزه.نقل قول:
نقل قول:
یه انتخاب دیگه هم در رنج 300 می خوام!!
راستی از گارانتیهای اصل. توی ایران هم میشه استفاده کرد یعنی قبولش دارن؟
نقل قول:نقل قول:
در حال حاضر معروفترین شرکتهای فعال و اصلی گارانتی کننده گوشیهای سونی اریکسون در ایران عبارتند از:
1-سیتادل
2-کامتل
3-پارس نیکاتل
درباره انتخاب گوشی حدود 300000 تومان
1-k810 با قیمت 275000 تومان با گارانتی اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------
2-W880 با قیمت 275000 تومان با گارانتی اصلی
------------------------------------------------------------------------------------------
3-W850 با قیمت 298000 تومان با گارانتی متفرقه
من می خوام پی 1 بگیرم اما قیمتش رفته کلی بالا چرا چی کار کنم کمک مرسی دیروز علا ادین میگفتن 470
اول بهت پیشنهاد می کنم از طبقه اول خرید نکنی.چون بهت گوشی خراب میفروشند.اینو دوستم که اونجا مغازه داره بهم گفته.نقل قول:
هفته پیش که خودمم می خواستم از علائدین P1 بخرم کمیاب شده بود.(فقط طبقه اول داشت)که من مجبور شدم یک گوشی دیگه بگیرم.فکر کنم حالا هم که دوباره چند تا مغازه P1 دارن قیمتش رو بردن بالا.من یادمه قیمتش 420000 تومان بود.
اگر عجله نداری بعد از عید بخر.
اگر عجله داری یک گوشی دیگه بخر.
حالا اگر شما عجله داری به من بگو دوست داری گوشی که می خوای بخری چه مشخصاتی داشته باشه و تا چقدر پول داری.
عزیزان دل...
لطف کنید از این پس برای درخواست مشاوره تاپیکهای جدا ایجاد بفرمایید
با اجازه ی صاحب تاپیک قفل کردم
مخلصیم