بابا با هم دوست باشید.........! مهر به ورزید...............! درباره 810 صحبت کنید.!
Printable View
بابا با هم دوست باشید.........! مهر به ورزید...............! درباره 810 صحبت کنید.!
مگه چی عیبی داره خوشگه دیگه :27: تا دستت نگیری متوجه نمیشی نوکیا چه چیزی زده :31:نقل قول:
آره منم باهات موافقم . اگه این گوشی به خط تولید برسه قبل از پایین اومدن قیمتش 800 هزار هست و به نظر من قیمت اولیه خوبی هست برای همچین گوشیی با این امکانات .نقل قول:
نقل قول:wi-fi از سامسونگ بعیده؟؟؟نقل قول:
رویات خیلی وقته که حقیقت شده.تو انگار خبر نداری:دی.
سامسونگ 1 سال پیش گوشی با Wi-Fi زد.من 1 سال پیش I750 داشتم.که Wi-FI هم داشت!!!
اینم لینکش.تازه جزو اولین PPC های 2 مگا پیکسلی بود.
[html]http://www.gsmarena.com/samsung_i750-1125.php[/html]
ولی خداییش این G810 آخرشه.خوشگل که هست.Symbian هم که هست.5MP هم که هست.GPS هم که داره.آدم دیگه چی میخواد:دی
عزیز کلمه آشغال اصلا لفظ قشنگی نیست.ما حق نظر دادن رو داریم ولی توهین کردن نهنقل قول:
البته اگه فرق این دو تا رو بدونیم!!!
آره.N81 خیلی خوشگله.N82 دیگه از اونم خوشگلتره:2:
یه امار بگیریم ببینیم تو چندتا سامسونگ بدون سیستم عامل قابلیت وای - فای هست؟؟؟ البته میدونم این قابلیت بدون سیستم عامل تقریبا یعنی کشک!!!!!!
یه مقایسه بین نوکیا و سامسونگ تو این زیمنه یه سری نکات رو مشخص میکنه ، که در حقیقت تفاوت دید دو برند به امکانات اضافی در گوشی هست!!!
درضمن کلا سامسنوگ اگر اشتباه نکرده باشم 3 یا 4 مدل دارای وای - فای داره.
البته منظورم بیشتر تو گوشی های جدید هست! و با نوکیا قیاس میکنم. الان هم ای 600 - ای 780 - پی 200 هستن که دارن ، که نمیدونم کدوم تو ایران هست!
پاینده باشید.
باشه عزیزم دیگه نمیگم خوبه :27: اخه من به کی توهین کردم نکنه شما سهام دار سونی اریکسونی :13:نقل قول:
میدونم عزیز میدونم شما خودتت رو ناراحت نکن واست ضرر داره :31:نقل قول:
N81 که بله 100% خوشگله شک نکن :27::21: البته درباره N82 باهات موافقم:19: البته الان که مشکیش امده خیلی خوشگلتر شدهنقل قول:
خوب پس میخواستی w960 رو بذاره با اون پلاستیکش:2:نقل قول:
یا k850 بد قیافه رو
راست میگه میخواستی اونها بزارم :27: نه رودبایستی نکن اگه میخوای بزارم بگو میذارم ها :دی :31: امرن نذارم :دی :27:نقل قول:
این جریان ان 82 مشکی چیه ؟؟؟
بفرما دادش این هم جریانشنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=200371