سلام دوستان
من تو يك تاپيك سوال كرده بودم كه راهي هست يانه ؟دوستان جواب دادن اگر با برنامه EASEUS Data Security Wizard آن را رمت كني ديگه بر نميگرده......
حالا با توجه به حرف هاي شما يعني اين برنامه بي اثره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
من تو يك تاپيك سوال كرده بودم كه راهي هست يانه ؟دوستان جواب دادن اگر با برنامه EASEUS Data Security Wizard آن را رمت كني ديگه بر نميگرده......
حالا با توجه به حرف هاي شما يعني اين برنامه بي اثره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون قابلیت restore در یک درایو غیر فعال بشه در این صورت طبق گفته شما اطلاعات غیر قابل بازیابی خواهند بود که فکر نمی کنم این طوری باشد . :20:نقل قول:
سلام.چرا اینطوری فکر نمی کنید.حتما باید راه پیچیده ای باشه که بهش اعتماد کنید.نقل قول:
راستی چرا تستش نمی کنید؟
یکم بیشتر توضیح بده اگه ممکنهنقل قول:
سلام.دوست عزیز چیرو بیشتر توضیح بدم.مانیتورینگر.و یا wise installation رو.نقل قول:
مانیتورینگ در واقع یه کنترل نظارتی در مسیرهای خاصه که وقوع تغییرات رو گزارش میکنه.
wise هم یه نرم افزاره که این امکان رو هم داره.
سلام به همگی
اول جواب امبد جان رو بدم که این قد اسرار نکنه دیگه
ببین امید گلم : system volume information کلا مربوط به system restore میشه و فقط روی بعضی فایلها کار میکنه
مثلا شما میای یه نرم افزار رو remov میکنی , نرم افزار میره توی system volume میشینه تا اگه restore کردین به تونه برگرده
نتیجه میگیریم فقط برای بعضی فایلها کار میکنه , مثلا شما اگه یه عکس رو از درایو d پاک کنی , مطمئنن اون عکس نمیره به system volume , میتونی امتحان کنی , و میتونی چند تا فایل dll رو هم امتحان کنی
و اما یه نکته دیگه , شما اگه فایل رو shift+delete کنی نمیره تو system volume اما اگه delete و سپس shift delete کنی میبینین رفت توی system volum و اون هم باز در صورتی هستش که system restore شما غیر فعال نباشه و این کار هم برای فایلهای dll و application و .com کار میکنه
خیلی چیزهای دیگه هم هستش که میتونی با یه کم خلاقیت بهش برسی
حالا میرسی به سوال من که چه طوری میشه به vast دسترسی داشت ؟
همه زیر سر این قسمت از هارد هستش
اگه کمک کنی میتونیم یه چیزایی بفهمیم
من یه خورده اطلاعات دادم که شما هم روش نظر بدین ولی مثل این که چیزی از vast و recover نمیدونین d:
منتظرم کماکان d:
موفق باشی عزیزم
نقل قول:
سلام امید جان
در مورد مانیتورینگ توضیح بده
خیلی از بچه ها نمیدونن چیه :31: , ایا میشه با این نرم افزار فهمید که وقتی یه نرم افزار نصب میکنی چه dll هایی به ویندوز اضافه میکنه و رو ریجستری چه تغییراتی اعمال میکنه ؟
من دنبال همچین نرم افزاری هستم که بتونم خیلی کارهای عجیب بکنم :18:
اگه یه خورده در باره اون و درخواست من توضیح بدی ممنون میشم :11:
سلام
تا اونجايي كه من مي دونم همه ي فايل هايي كه با Shift+Del پاك مي شن توي System Volume نمي رن ولي خوب اگر شما يه فايلي را با Shift+Del پاك كنيد باز هم مي تونيد اون فايل رو بازيابي كنيد اكر مي خواهيد كه اون فايل ديگه قابل بازيابي نباشه بايد دقيقا روي جايي كه فايل بوده اطلاعاتي رو بريزيد (البته باز هم اطلاعات قبلي قابل بازيابي هستن البته نه به صورت نرم افزاري بلكه به صورت سخت افزاري چون هر بار كه روي قسمتي از Hard اطلاعاتي رو ذخيره مي كنيد ولتاژ اطلاعات قبلي افت مي كنه حالا اكر مي خواين كه فايل هاتون حتي به صورت سخت افزاري هم بازيابي نشن بايد دقيقا روي همون فايل 11 بار اطلاعات بريزين)
اما اگر كسي ديكه از كامپيوتر شما استفاده مي كنه و نمي خواهيد كه فايل هاي شما رو ببينه به نظرم راه سادش اينه كه پسوند فايل رو تغيير بديد اما اگر اون طرف شما اينقدر كنجكاو هست كه بخواد فايل رو با تمام برنامه ها باز كنه راه بعدي اينه كه فايلي كه پسوندشو تغيير داديد رو توي يه نرم افزار import كنيد وبعد روي اون يه پسورد بزاريد و پسوندشو تغيير بديد
اما اگر احتمال داره كه اون شخص باز هم بتونه پسورد فايل رو پيدا كنه و... بهترين راه اينه كه توجيهش كنيد كه سراغ فايل هاي شما نره چون همون طور كه شما دنبال راهي هستيد كه بقيه نتونن به فايل هاي شما دسترسي داشته باشن و هميشه يه راه جديد پيدا مي شه افراد ديگه اي هم هستن كه مي خوان به اطلاعات محرمانه ي ديگران دسترسي داشته باشن و هميشه يه راهي پيدا مي كنن
بسیار عالی nibble جان
من بالا یه جا اشتباه تایپ کردم که اصلاحش میکنم
و اما یه نکته دیگه , شما اگه فایل رو shift+delete کنی نمیره تو system volume اما اگه delete و سپس اگه بری از سطل اشغال پاکشون کنی میبینین رفت توی system volum و اون هم باز در صورتی هستش که system restore شما غیر فعال نباشه و این کار هم برای فایلهای dll و application و .com کار میکنه
اطلاعاتتون بد نبود ولی اموزشی نبود
من میخوام بدونم وقتی یه فایل رو سیستم میریزیم اطلاعاتش کجا ثبت میشه که وقتی پاکش میکنیم نرم افزار recovry میره از اونجا برش میگردونه
همه این نرم افزارها میرن از روی mft که فکر کنم همون جدول تخصیص فایل باشه میرن بر میگردونن
حالا نمیدونم اون mft همون vast هستش یا نه
vast کجاست ؟
ما اگه یه عکس داشته باشیم تو درایو D:\ aks\ali.jpg
این مسیر توی vast ذخیره میشه , درسته ؟
چه طوری میشه اینو ویرایش کرد ؟
mft , mbr , vast چی هستن ؟
موفق باشین
سلام.آره میشه همه DLL ها و فایلهای دیگر رو مانیتور کرد و مجددا یه setup براش ساخت.البته فقط برای این منظور استفاده نمیشه.در رابطه با نرم افزار من با wise Installation کار می کنم.البته خیلی از بچه های این فوروم فکر می کنن wise فقط یه ستاپ سازه.در صورتی که اینجوری نیست.در هر صورت نرم افزار مورد نظرتو انتخاب کن بعد بگو تا توضیحاتشو بشت بدم.موفق باشی پسر گل.نقل قول: