هنوز پچی برای این فریمور نیومده.نقل قول:
Printable View
هنوز پچی برای این فریمور نیومده.نقل قول:
چرا من این تاپیک رو ندیده بودم؟
ایول داری داش توحید !! کلی استفاده کردیم ...
خوب چی کار کنیم مشکلات زندگی نمیذاره به کارهای مورد علاقمون برسیم :دی !
نقل قول:اینم قولی که دادم بودمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2042863&posted=1#post2042863
K750 تبدیل شده به W800 با فریم ویر R1DB001 :27:نقل قول:
پویا جان نمیدونم چرا نمیتونم از این سایت اپلودبازار دانلود کنم.
منم فایلهارو اونجا آپلود کردم مشکلی ندارن ولی منویی که گذاشتی نمیشه دانلود کرد.
شاید فقط برای من همینطوریه.
نه برای منم همینطورهنقل قول:
:41::41:
سلام داش توحيد
شما واقعا زحمت ميكشي.من قبلا همچين چيزي جايي نديده بودم شايد اگه خودت اين آموزشو نميذاشتي ما تا ده سال ديگه هم نمي فهميديم ميشه همچين كاري كرد.شما واقعا فعالترين كاربر انجمن سوني اريكسوني.
يه پيشنهاد هم داشتم:
ميگم چطوره يه تاپيك بزني و يه كلوپ واسه فايلهاي elf راه بندازي مثل كلوپ پچ.فكر كنم اين كار فقط از خودت بر بياد.
در ضمن بهتره خودت يه تاپيك بزني و تمام فايلهايي رو كه روي گوشيت ريختي واسمون up كني چون بچه ها كه يكيشون هم خودمم خيلي دوست دارن فايلهايي رو كه شما روي گوشيت داري اونها هم داشته باشن(البته اينو خيلي جدي نگير):31:
بازم ممنون به خاطر زحمتي كه ميكشي
اين هم تقديم به تو:11:
داش مهدی شرمندمون نکن.من خیلی خوشحال میشم اگه بتونم کوچکترین کمکی به بچه ها بکنم.تا جایی هم که بلدم و در توانم هست سعی میکنم فعالیت داشته باشم.نقل قول:
راستشو بخای اولش خواستم اسم تاپیک رو بذارم کلوپ elf ولی بعدا منصرف شدم.شاید بعدا از مدیرا خواستم اسمشو عوض کنن.
واقعیتشو بخای اونقدر فایل رو کامپیوترم دارم که بعضی وقتها نمیتونم اون چیزی رو که دنبالشم پیدا کنم دوباره از اینترنت برمیدارم:18:
همین عکس رو که تو امضام گذاشتم پ.خ هام رو خیلی شلوغ کرده.منم که خودت میدونی خیلی با مرامم:31: نه نمیتونم بگم.گوشیمون از لحاظ نرم افزاری هم خز شد.:46:
خلاصه ما کوچیک همه برو بچه های سونی اریسون هستیم.
این هم تقدیم به تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی!
اینجا آپلود کردم
اونور هم ویرایش میکنمکد:http://persianupload.com/download.php?file=5fgt51ekun3ftdgi8zb8.rar
رفیق اینم که مشکل دارهنقل قول:
دانلود میشه ولی چیزی توش نیست
:41::41::41::41:
BioHazard عزیز یه سوال برای راه اندازیش حتما باد از پچ Sysgfx رو استفاده کنیم ؟
اگه اینجوره یکی به من بگه با این پچ چه جوری کار کنم .