-
من عاشق ای شوژهات شدم . . .
این زنبوره کجا بود چقدر قشنگ افتاده با زوم گرفتی ؟ راستی اگه میشه مدل عکاسیت هم بگو مثلا بگو زوم چقدر بوده و دیافراگمو چطوی تنظیم کردی نور چطور بوده و .... تخصصی کن یعنی . . . من هم دوربین تهیه میکنم عکس میذارم ولی تا 1 مدت کوتاه دوربین ندارم . . .
راستی با چه دوربینی میگیری هم بنویس . . .
حیف من دوربین ندارم فعلا . . .
-
عزیزمی
اون اوالا نوشته بودم که دوربینم Canon DIGITAL IXUS 900Ti
میخواستم تنظیمات دقیق رو بزارم اما دیدم استقبال کمه منصرف شدم
این زنبور داخل لیوان یک بار مصرف که توش نوشابه بود داشت از نوشابه استفاده میکرد
با ماکرو این عکس رو گرفتم
-
-
-
-
تا حالا کسی بهت گفته حرفه ای کار میکنی ؟
اگه نه من میگم واقعا عکسات قشنگن .
راستی شما روی Mode های Auto کار میکنی یا دوربین قابلیت تنظیم داره ؟
-
نه عزیزم کسی به من نگفته چون حرفه ای نیستم اما اعتماد به نفس دارم
سعی کن دید حرفه ای داشته باشه
سعی کن برای خودت کار کنی
شاید این عکس ها از نگاه عکاس ها پر از ایراد باشه اما من براب دل خودم عکس میگیرم دوست عزیزم
دوربین من نیمه حرفه ای
اما تنظیمات هم زیاد داره
باید با هر دوربینی که داری عکس در شرایط گوناگون زیاد بگیری تا تنظیمات دستت بیاد
-
-
حرفه ای بودن سخت نیست پس شروع کن ... ;-)
کنتراست و Iso عکس اخریت بالا شده . . .
اگه میشه دوباره بگیر ولی زیاد نزدیک نشو تا کوه هم بیفته با اون قدر نزدیک شو تا فقط خود خونه بیفته ....
یا برو به جاهایی که مشخص کردم از اون زاویه ها عکس بگیر ... این نقاط جای دوربینه . ..
برو به نقطه یک بعد به سمت در ورودی خونه که باید کمی قدیمی باشه برو واز همون زاویه به صورت مستقیم یعنی طوری بشین یا بگیر که خط دوربین با زمین موازی باشه تا عکست پرسپکتیو جالبی بگیره . . .
از نقطه 2 هم برو دوربین باید با تیر برق که باید 1 متر فاصله داشته باشه با خونه در امتداد باشه بعد دوربین رو به بالا و بعد کمی مایل به جلو که دیوار خونه بیقته فقط سعی کن روز افتابی بری تا مرز سایه سایبان و نور خورشید معلوم بشه بعد قشنگ میشه . . . البته اگه خونه در دسترسته از دست نده فرصت رو . . . اگه رفتی تو 1 ایزو رو بالا نبر چون به احتمال زیاد که اونجا نور کمه بعد تو عکس نویز میفته ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
آقا بنیامین ببخشیدااااااا شما فکر میکنید کلاردشت این بغله
دومن این عکس تو ادیت اینقدر بد شده
حیف بود خونه کامل نیوفته