سلام
میشه برای من توضیح بدین فلش یعنی چی؟
اگه مثلا صفحه سفید بشه من کاریش نداشته باشم امکان داره بعدا مشکل بدتر بشه ؟
این صفحه سفید شدن مال بعضی وقتهاست.
ممنون از همه دوستان...:46::46::46:
Printable View
سلام
میشه برای من توضیح بدین فلش یعنی چی؟
اگه مثلا صفحه سفید بشه من کاریش نداشته باشم امکان داره بعدا مشکل بدتر بشه ؟
این صفحه سفید شدن مال بعضی وقتهاست.
ممنون از همه دوستان...:46::46::46:
سلام...نقل قول:
به زبونه ساده مثلا فلش یعنی تقریبا ویندوز یا سیستم عامله گوشی رو عوض کردن....
نه امکانش نیست که بدتر بشه... اگرم مشکله خاصی پیش نمیاد بهت پیشنهاد نمی دم فلش کنی ... فقط وقتی
گوشی دردسر ساز میشه...اون موقه باید بری سراغه فلش...:12:
روشن ماندن صفه کلید در موتورولا v3x
سلام و درود
دو سه روزیه وقتی درب کوشی رو میبندم صفه کلید و ال سی دیش روشن میمونه و شارژ باطریش زود تموم میشه .آیا خودم میتونم درستش کنم (اگه میشه بگید چه جوری) یا این که بدم بیرون درستش کنن
به یاری سبزتان نیازمندیم
سلام .. یه تستی بزن...در حاله مکالمه.. درب رو ببند... ببین قطع میشه مکالمه؟ اگر شد احتمالا سخت افزاره..نقل قول:
باید بدی بیرون... مشکلشم نباید جدی باشه... البته این نظره منه..:12:
دوست عزیز میشه بگسن چند دقیقه روشن میمونه؟(البته به محض بستن باید خاموش بشه با 1 ثانیه تاخیر)به نظر من طبق گفته مسعود جان اون رو هنگامه مکالمه چک کن شاید از میکرو سوییچش باشهنقل قول:
دوست عزیز میشه بگین چند دقیقه روشن میمونه؟(البته به محض بستن باید خاموش بشه با 1 ثانیه تاخیر)به نظر من طبق گفته مسعود جان اون رو هنگامه مکالمه چک کن شاید از میکرو سوییچش باشه:46:نقل قول:
من حاظه شو خالي كردم خيلي بهتر شده اما نه کاملا چون وقتی دربش رو میبندم صفحه نمایشگر روی گوشی روشن نمیشه
به نظرتون چش شده؟
دوست عزيز مسير زير رو چك كن:menue>setting>intial setup> display timeoutعلاوه بر مسير بالا اين يكي رو هم چك كن:menue> setting>intial setup> backlightمن احتمال ميدم از اين گزينه ها باشهموفق باشي