من كه همون quick smile واسم كافيه چون با همونم حوصله ندارم اسماعيل بندازم
عجب!!!
Printable View
من كه همون quick smile واسم كافيه چون با همونم حوصله ندارم اسماعيل بندازم
عجب!!!
من فقط از شکلک های خود P30world استفاده میکنم .....
آقا قراره لینک هم بزارید هان!!!!!!
تو عزيزدلمي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نميخواد بهونه بياري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه خورده ديگه ادامه بديم به بارندگي امسال هم ربطش ميدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اينجا طلا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1263286
جرات داري از اسمايلي هاي من بردار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وسط ميدون پي سي دارت ميزنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تگ img رو از فروم بردارن ميميرم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينجا ، تو عزيزدلمي شاهين جان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حال ارشاد نمودن ميباشيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينه »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي عزيزم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Copyright داره ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خلاصه گفته باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کمتر از اسمایلی ها استفاده میکنم ولی بعضی موقع ها از Grimace City
هه هه هه
مرسی ووکمن جان
مفیوض گشتیم
ببینیم چی خوردنی تو اینا پیدا میشه!
بيا عزيزم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم کویک اسمایل دارم
اما شکلکاش کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم می خوام
راستی ووکی !!!
من هم برنامه ی شالینه رو دانلود کردم اما این ارور رو می ده :
the applicatin failed tointialize properly(0x0000135).click ok to terminate applicatin
می تونی بهم بگی باید چی کار کنم؟؟؟؟