کی گفته سرعت 5700 مثل گوشیهای جاواست؟؟؟؟ببخشید من هر گوشی جاوایی رو که دیدم وقتی یک دکمه رو میزنی مثلا exit بعد از یکی یا دو ثانیه عمل میکنه یا مثلا توی گالری پیرت در میاد تا عکسها لود بشن در صورتی که من الان گوشیم که 5700 هست رم یک گیگ فقط 3 مگابایت خالی داره ولی گالری فرتی باز میشه و همه ی کارها سریع انجام میگیرند ولی نرم افزارها و گیمهای جاوا دقیقا عین گوشیهای جاوا باز میشند یعنی با یکمی تاخیر!!دلیل سرعت پی1(البته خود سونی اریکسونیها میگن و دقیقا با هیچ گوشی مقایسه نشده!!!)ممکنه به احتمال زیاد مربوط به نوع سیمبینش باشه که بسیار باهوش تره!!!!!اما در مورد قیافه ی که800 و 5700!!!پسر عموی بنده بعد از یک سال هنوز که کا800 رو در کنار گوشی من قرار میده غصه میخوره که چرا به حرفم گوش نکرد و 5700 نخرید!!!مغازه دار بهش کا800 رو قالب کرده!!!مثل خر مونده تو گل!!!کیفیت قاپ جلو با عقب فرق میکنه!!!دوربینش هم اصلا مثل سری اولش نیست !!کیفیت قاپ جلو با عقب فرق میکنه!!!حداکثر هنر سونی اریکسون توی طراحی جوی استیک کا850 بوده که یارو اومده برای جوی استیک فضلی انجام داده ولی برای دوربین فضله انداخته!!فضله افتاده جلوی لنز دوربینش!!!!!!در ضمن من هم وجه تشابه زیادی بین ...خر و قیافه ی پی 1 و پی990 میبینم!!دی: خوب سعید جان عزیز دل برادر این هم نظرات شخصی من بود!هر چند میدونم مدیران کلا مدتی کارشون پیگیری پستهای من شده و این هم پاک میشه!در ضمن سعید جون برای جوابهای که دادم ناراحت نشی!!راستی یادم رفت:ارزوی مرگ منو میکنی هان؟؟؟؟باشه!!بشکنه این پا که شکر نداره!!!