بعد وقتی من میگم هر موقع کا 850 خریدی باید ببریش طبقه پایین علائدین فریمورشو عوض کنه برات . فکر میکنید دارم مسخره میکنم !
Printable View
بعد وقتی من میگم هر موقع کا 850 خریدی باید ببریش طبقه پایین علائدین فریمورشو عوض کنه برات . فکر میکنید دارم مسخره میکنم !
مگه تو گوشی خودتو آپدیت نمیکنی؟ کار اشتباهیه آپدیت کردن؟ یه حرفی زدی که جای دیگه بگی بهت میخندن. خودم بهت خندیدم
کارت زرد گرفتم
نه عزیز این فرق دارهنقل قول:
گوشی که 2 روز معرفی شده بری آپیدت کنی طبیعیه؟!!!!!!!!!
اینم نظر من:
1:g800
2:k850
3:n82
4:n95 8gb
هیچم فرق نداره هر وقت گوشی مشکلی داشته باشه با فریمور جدید شرکت سازنده سعی میکنه حلش کنه حالا چه بهتر که زودتر این کار رو بکنننقل قول:
کی میگه دورزه اومده تو بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر از 40-50 روزه که از عرضه ی رسمیش توی دنیا میگذره و فقط یک ماهه یا بیشتره که به ایران اومده
گوشیهای سونی اریکسون واسشون هر روز فریمور جدید میاد.این دلیل نمیشه که
من دارم میسوزم که کا 850 مشکلش رفع شده ؟؟؟:18: اتفاقا اینقدر خوشحالم چون میدونم از 100 نفر 1 نفر حوصله این کارا رو داره . منظورم همون تعویض فریمور و .... کا 850 رو طرف میخره میبره خونه چهارتا عکس میگیره حالش بهم میخوره میگه سونی چرت . ها ها ها :31:نقل قول:
دبلیو 810 و دبلیو 900 بهترین دو مگاپیکسلی هستند ؟؟؟؟ با اون همه نویز ؟؟؟؟ دوربین دو مگاپیکسلی فقط دی 600 و آی 750 . :27:
دو مگاپیکسلیتونو دیدیم. 3مگاپیکسلیتونم دیدیم. هاهاها.نقل قول:
دبلیو 810 و دبلیو 900 بهترین دو مگاپیکسلی هستند ؟؟؟؟ با اون همه نویز ؟؟؟؟ دوربین دو مگاپیکسلی فقط دی 600 و آی 750 .
خیلی ادعاتون میشه ها. اگه میگی بهترین کمرافونا ماله سامسونگه خوب 2تا عکس بزار تا ببینیم. ما حاف میزنیم با مدرک ولی شما رو هوا حرف میزنید.
تاپیک برای این کار باز شد . خودم عکس ها رو دیدم . و فهمیدم که سامسونگ دی 600 با اینکه ماله سال 2005 امکاناتی داره که سونی خوابشم نمیدید . مثل همین iso که روی گوشیای سال 2005 سامسونگ هست ولی سونی فکر کنم از کا 800 به بعد گذاشت . البته نمیدونم شاید کا 800 هم نداشته باشه ! تازه دی 600 با اون دوربین دو مگاپیکسلی در حد یه 3.2 سونی میگرفت !