درسته تو ایران هنوز کاربرد نداره زیاد رو این حساس نباشین ...نقل قول:
Printable View
درسته تو ایران هنوز کاربرد نداره زیاد رو این حساس نباشین ...نقل قول:
فيلم برداري k800 مالي نيست ولي دوربين N72 خدايي ميكنه . درعوض اصلا صدا نداره . من 5700 رو پيشنهاد ميكنم.
در مورد صداش که به قول دوستان یه ام پی تری پلیر روش نسب میکنی و اون هم حل میشه.در ضمن من که نمیخوام مثل ضبط سی دی خور صدا داشته باشه :40:نقل قول:
.
به نظر من اگه دوربین برات مهمه کا800 بگیر تازه با هک هم صداش خیلی خوب میشه و هم فیلمبرداریش بهتر میشه ولی اگه گوشی کاملی می خوای 5700 از همه لحاظ خوبه که مقداری از بودجه شما گرونتره ولی 6120 هم جدیده و هم امکاناتش خوبه قیمتش هم مناسبه
به نظر من اگه دوربین برات مهمه کا800 بگیر تازه با هک هم صداش خیلی خوب میشه و هم فیلمبرداریش بهتر میشه ولی اگه گوشی کاملی می خوای 5700 از همه لحاظ خوبه که مقداری از بودجه شما گرونتره ولی 6120 هم جدیده و هم امکاناتش خوبه قیمتش هم مناسبه
من یکی بد جوری تاییدش میکنم !!نقل قول:
نه عزیزم با mp3 player حل نمیشه !نقل قول:
اگه اینو گفتیم منظورمون این بود که این نرم افزارها اکولایزر دارن البته رو بلندی هم میتونن تاثیر داشته باشن ولی با افت کیفیت ولی کیفیت و بلندی 5700 بدون هیچ نرم افزار واقعا قابل قبوله ...
صداشو میشه تغییر داد البته با هک فریمورش یعنی تبدیل میشه به یکی دیگه از سونی اریکسونا ...نقل قول:
اگه فیلم برداری مهم باشه به هیچ وجه k800 پیشنهاد نمیشه تازه هر کاریش بکنی با فرمت 3gp فیلم میگیره در صورتی که نسل جدید نوکیا mp4 میگیرن مثل :
n70,n71,n72,n73,5700,6120 و ...
دوست عزیز شک نکن... 5700 رو همه پیشنهاد می کنن..
آقا بهترين گزيينه 5700. × خداي گوشي واسه متوسط هانقل قول: