زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون به رنگ مشکی مخملی و رنگ قاب محافظ لنز دوربین گوشی به رنگ سورمه ای غلیظ هست همچنین پشت گوشی نوشته شده Made in Sweden قیمت این گوشی 400 یورو است
Printable View
زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون به رنگ مشکی مخملی و رنگ قاب محافظ لنز دوربین گوشی به رنگ سورمه ای غلیظ هست همچنین پشت گوشی نوشته شده Made in Sweden قیمت این گوشی 400 یورو است
الان این پستی که دادی یعنی چه؟مخصوصا اولش !!! چه ربطی به تاپیک داشتنقل قول:
منم قبول دارم که نسبت به امکاتش حجمش مناسبه که هیچی خیلی خیلی خوبهنقل قول:
ببین دوست عزیز اون سایت چرت گفته به غیر از اون یه سایت دیگه هم مقایسه گذاشته بود که توی اون کا850 راحت برده بود.در ضمن توی همین سایت جی اس ام اگه امتیاز فیلمبرداری رو حذفش کنی کا850 با یک امتیاز جلو میزنه:27:نقل قول:
صد در صد ان82 بهتره البته به غیر از عکاسینقل قول:
بابا سی دی پلیر دست از سر کچل این بچه ها بردار همیشه میایی و از این چیزا میگی. فکر کنم تو با تمام رییس های همه ی شرکتها پسر خاله هستی. هر روز خبر جدیدی میگینقل قول:
تازه چه ربطی به این تاپیک داشت
من که عادت کردم:41::2:نقل قول:
در ضمن یادم رفت بهتون بگم من تا به حال 7 موبایل توی این یک سال عوض کردم.با ان73 موزیکال وان72 و 6600 کار کردم .که ان73 موزیکال سرعت خوبی داشت.
بعد دو تا سامسونگ عوض کردم این سری آخر هم همش سونی اریکسون گرفتم که کا800 واقعا گوشی خوبی هستش
بابا بیخیالنقل قول:
بذار بیاد اگه بد بود اون موقع بگو:46:
این بحثا کاری از پیش نمیبره ولی باید قبول کرد هیچ چیزی بدن عیب نیست هم جاوا دارای معایبی هست هم سیمباین پس بحث الکی هم نکنین بابا شما ها همه باهم دوستین و باید به نظرات همدیگه احترام بزارین و از همه مهمتر شما ها با این بحثاتون دوستتونم گم راه کردین که ایا .واقعا ان 82 بهتره یا 850
یادم رفت بگم که مشخصات گوشی رو واسش بزارین تا خودش انتخاب کنه
خسته نشدید اینقدر حرف زدید ؟؟؟ کیفیت دوربین کا 850 کجاش خوبه ؟؟؟ بعضی های میگن خوبه . یعضیا میگن بده بخاطر فریمورشه که بتا !!! بابا هماهنگ باشید . کیفیت دوربین ان 82 رو از کجا دیدید شما که اینطوری نظر میدید ؟؟؟ کیفیت دوربین نوکیا خیلی سرتر از اون سونی اریکسون که سرتاسر نویز همش . ان95 و جی 600 برای کا 850 بسه !!!
مطمئنی؟made in sweden?????نقل قول:
بازم از اون حرفا زدیا
سامی و نوکی هنوز موندن به پای سونی اریکسون برسند
میشه لطف کنید و بگید این سیستم عامل های مثل نقل و نبات که نوکیا داره کجای برنامه های خوبش توی ایران رایگان است
همش دردسر رجیستر داریم
این از اون حرفا بود شما یه چیزی میگین توش می مانید
حداقا سونی اریکسون گوشی های لمسی میزنه که اگر سیستم عاملش بدردت نخورد از صفحه لمسی اون لذت ببری
در ضمن بهترین و با کیفیت ترین صفحه لمسی رو پی990 داره