همشون خوبن ولی پیانو یه چیز دیگس
Printable View
همشون خوبن ولی پیانو یه چیز دیگس
اين مشكا تو تاپيك هاي ديگه هم هست كه ساز بندي ناقص اينجا
من باغلاما دوست دارم به قوله بعضي ها كه اشتباهي ميگن ديوان
بعد تار آذر بايجان كه نميبينمش بازم .
ني تركي و گيتار الكتريك وهمه ساز ها هاها
پیانو ، گیتار و ویلن
عزیزم جای ساز اصیل و خوش نوای ایرانی قانون و همچنین سنتور و هارمونیکا یا همون ساز دهنی تو این جمع خالیه ها !!
1- فلوت
2- پیانو
3-قانون
4-ویلون
5-نی
6- چنگ یا همون هارپ
7-هارمونیکا
درود بر دوستداران هنر ساز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از گیتار الکتریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیتار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیانو .. درام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تار ..ویولون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وچنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا خوشم میاد:40::27:
البته از سازهایه دیگه هم خوشم میاد ولی اینا جایه خود دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میگم پیانو
به خاطر آرامشی که میده
خوب سخته گفتنش گرچه من خودم ويالون و پيانو رو از همه بيشتر دوست دارم ولي در كل بقيه سازها هم خيلي وقتا حال مي دن :8:
من خودم هم گیتار آگوسیک و هم گیتار الکتریک میزنم ولی خیلی از صدای سنتور خوشم میاد. چرا سنتور رو تو نظرسنجی نذاشتی؟
من بیشتر سه تار رو ترجیح میدم
ولی با بقیه هم حال میکنم
مخصوصا پیانو
من به شخصه از سنتور وتار بسیار خوشم میاد اما نمی دونم چرا این دو تاساز زیبا تو نظر سنجیتون نیست