سابزیرو جان دست درد نکنه
من میخواستم صحنه آهسته بعد هر گل رو حذف کنم
راستی حیف شد که توی لیگ نمیشه بازیکن ترانسفرکرد
Printable View
سابزیرو جان دست درد نکنه
من میخواستم صحنه آهسته بعد هر گل رو حذف کنم
راستی حیف شد که توی لیگ نمیشه بازیکن ترانسفرکرد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط fakher
فگر نكنم بشه همچين كاري كرد !!!
اما صحنه ورودي بازيكنا رو ميشه حذف كرد
میدانید که در هنگام انتخاب تیم قدرت آنها نمایش داده میشود.
من در قسمت Edit یک تیم را قدرتمند کردم و 11 تا بازیکن را تا 99 قدرتش را افزایش داده ام .
ولی در هنگام انتخاب تیم تمام ویژگیها تا انتها پر می شوند به جز گزینه Team Work که تقریبا تا آخر میرود ولی کمی میماند تا به انتها برسد.
حالا سوال من این است که چگونه میتوان کاری کرد که آن یک گزینه هم تا انتها پر شود؟
میدانید که در هنگام انتخاب تیم قدرت آنها نمایش داده میشود.
من در قسمت Edit یک تیم را قدرتمند کردم و 11 تا بازیکن را تا 99 قدرتش را افزایش داده ام .
ولی در هنگام انتخاب تیم تمام ویژگیها تا انتها پر می شوند به جز گزینه Team Work که تقریبا تا آخر میرود ولی کمی میماند تا به انتها برسد.
حالا سوال من این است که چگونه میتوان کاری کرد که آن یک گزینه هم تا انتها پر شود؟
سلام بروبچ. من بالاخره Pes 5 رو گرفتم. چقدر باحال شده. منتظر یه سیو عالی از من باشید که تا چند روز دیگه می فرستمش
سلام دوستان . یه سوال.
من تویی pes4 همه ی کاپ ها رو گرفتم الا به یکی. کاپ مربوط میشد به Master legue . من 6-5 فصل Master legue بازی کردم ولی خبری از کاپ مذکور نبود. چطور باید اون کاپ رو کسب کرد؟ در حال حاضر من pes5 بازی میکنم و پیشبینی میکنم که به این مشکل برخورد کنم. لطفا اگه میدونید کمک کنید. خیلی مرسی.!!
دوست عزیز شما اگه میخوای بری تو اون قسمت و قهرمان بشی و کاپ رو بگیری باید در اون مسابقات اروپایی که با گروه چهار تیمی شروع میشه شرکت کنی و سوم یا چهارم بشی و بعد به همون کاپی که میخوای وارد میشی .
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Sina.G
البته من فكر كنم اينطور باشه كه شما نبايد در ليگ قهرمان و نايب قهرمان بشيد
و فقط بايد تو جام حذفي قهرمان بشيد تا اينكه بتونيد تو اوووون جام شركت كنيد
يه چيزي تو مايههاي جام يوفا خودمونه كه اگه تيمي تو ليگ كشورش اول بشه ميره تو ليگ قهرمانان بازي ميكنه و اگه تو جام حذفي اول بشه ميره تو جام يوفا بازي ميكنه
سلام من احسان هستم .من الان 10 ماه است كه با بازي pro soccer 4 آشنا شدم و با اينكه سيسيتم من پنتيوم 3 است با CPU 800 و گرافیک 32 با من این بازی رو بازی می کردم حتی بازی به صورت آهسته بود ولی جذابیت بازی هنوز زیاد بود.من الان دونبال ورژن 5 امن می گردم.و البته گرافیکمو به 64 رسوندم.
خوب الان اگه سوالی دارید می تونید بپورسید .
منم الن خیلی وقته که با اون اشنا هستم.اگه سوالی دارید بپورسید.