دوست عزیز احترام به عقاید دیگران اصل اول دوستی هستش من هم به نظرتون احترام میزارم (هر چند شما احترام مارو حفظ نکردی)
نقل قول:
فکر می کنی پودر ماشین لباس شویی هست (قدرت شناسایی و پاک کنندگی ) ؟؟؟ اصلا میدونی چرا نود بعضی وقتها میشناسه ولی پاک نمی کنه ؟؟؟ دلیلشو میدونی ؟؟؟
بحث شناسایی ویروس توسط آنتی ویروس یه چیزه و مسئله پاک کردن اون چیز دیگریست
نگاه کن دوست عزیز عملکرد ناد32 بیشتر از اونکه بر اساس دیتابیسش استوار باشه به هوش مصنوعی اون بستگی داره
بخاطر همین بسیاری از ویروس های آینده و یا تغییر یافته هم میتونه به راحتی تشخیص بده
اما مشکل ناد32 اونجاست برخی از این ویروس ها رو قادر به پاک سازی نیست و من هم دلیلش رو نمیدونم
شاید یکی از دلایل اون این باشه که هوش مصنوعی اون قادر به حل معادله یک مجهولی نابود کردن ویروس نیست
و اینجاست که باید به دیتابیسش رجوع کنه اما اونجا هم چیزی برای حل مسئله نداره
اما آنتی ویروس هایی چون کسپرسکی و آویرا بخاطر دیتابیس بزرگ شون در اینگونه موارد موفق عمل میکنند
دوست عزیز این تجربه شخصی من هستش و بارها مشاهده کردم که ناد32 برنامه مخربی رو شناسایی کرده ولی نتونسته پاک کنه
ولی آنتی ویروس دیگه ای مثل کسپرسکی و یا آویرا به راحتی فایل رو نابود کرده
البته ناد 32 در جاهای دیگه ای کاملا برتر از آنتی ویروس های دیگه عمل میکنه
نقل قول:
این جمله کاملا غیر منطقی و غلط است با عرض معذرت
نود آنتی ویروسی هست که مخصوص حرفا ای هاست
نه خیر جمله شما اشتباه هستش
ناد32 آنتی ویروس حرفه ای و بسیار قدرتمندی هستش که حتی آماتور ها هم به سادگی میتونند ازش استفاده کنند
نقل قول:
در مورد کاسپرسکای باید بگم این انتی ویروس مال افرادی هست که از ویندوز و انواع برنامه ها چیزی نمی دونن .یا مبتدی هستن. حالا چرا این انتی ویروس برا اینا خوبه چون این انتی ویروس به هر چیزی گیر میده ( گیربازار) مبتدی هم تا می بینه به یه چیزی گیر داده میگه حذفش کن . ( سرعت سیستم را تا حدودی پایین میاره )
دوست عزیز چقدر با این آنتی ویروس کار کردی
اتفاقا کسپرسکی آنتی ویروسی هستش که حرفه ای ها ازش تعریف میکنند و اکثر کاربران مبتدی با اون مشکل دارند و سراغ ناد32 میرن
کسپرسکی آنتی ویرسیه که برای هر تهدید راه حل های متعددی ارائه میده که هر کاربر بنابه سطح دانش خود به یه روش عمل میکنند
ناد32 و آویرا به تمام فایلهایی که توسط پکرهای ناشناس پک شدند گیر میدند بخاطر همین با کرک ها درگیر هستند (البته این عیب نیست)
اما کسپرسکی اینگونه نیست
نقل قول:
در مورد Antivir Premium 8 باید بگم که نادان ترین و احمق ترین انتی ویروس هست که ( فوق العاده گیربازار ) هست . واصلا نمی دونه به برنامه ای که گیر داده چیه ؟ و چرا گیرداده؟؟؟ کار من طوری هست که اگر اینو نصب کنم رو سیستمم بسیاری از فایل های با ارزشم را که ویروس نیست را پاک می کنه
این انتی ویروس برای افرادی که هیچی از سیستم عامل و فایل ها و ... نمی دونن بسیار مناسب هست .
چون این افراد اصلا چیزی ندارن که از دست بدن
آویرا آنتی ویروس بسیار خوبیه اگه حرف منو قبول ندارید گفته سایت av-comparatives رو قبول دارید
آویرا حتی در تست هوش مصنوعی از ناد32 پیشی گرفته که با گفته شما مبنی بر نادان بودنش مقایره
بله این آنتی ویروس مثبت کاذب بیشتری داره اما در عوض در بسیاری موارد بهتر از آنتی ویروس دیگه ای به داد شما برسه
بعنوان مثال وقتی نسخه جدید ویروس کظم غیض انتشار پیدا کرد ناد32 و کسپرسکی حتی از شناسایی اون عاجز بودند
اما آویرا به راحتی عامل مخرب رو شناسایی و پاک میکرد
نقل قول:
به عنوان مثال نرم افزار Import REConstructor این نرم افزار فوق العاده ای برای فیکس کردن IAT فایل و توابع API
این نرم افزار را کاسپرسکای و Antivir Premium 8 ویروس میشناسن و بلافاصله پاکش می کنن . ولی نود اصلا
دوست عزیز هر آنتی ویروسی یه درصد مثبت کاذب داره و این دلیلی بر نفی اون نیست
اما اینکه آنتی ویروسی هر تهدیدی رو بلافاصله پاک کنه مشکل از شماست چون اختیارات تامی به آنتی ویروس دادید
اگه واقعا حرفه ای بودید این حرف رو نمیزدید چون آنتی ویروس همانند موم در دست حرفه ای ها شکل میگره
و تمام عملکرد اون به دست کاربر حرفه ای تعیین و تفسیر میشه
اما برعکس کاربران غیرحرفه ای چون موم در دست آنتی ویروس قرار میگیرند
آنتی ویروسی چون کسپرسکی در حالت تنظیمات پیش فرض کاملا مطیع کاربر هستش
و چنانچه تهدیدی رو مشاهده کنه از شما در مورد تهدید اظهارنظر میکنه نه اینکه خودش بلافاصله پاک کنه
موفق باشید