کی این حرفو زده؟نقل قول:
نوشته شده توسط كندلوس
Printable View
کی این حرفو زده؟نقل قول:
نوشته شده توسط كندلوس
چه گیری دادیا ......نقل قول:
نوشته شده توسط staywithme
دوربین دیجیتال بالای 16 مگاپیکسل هم وجود داره....
اين بحث شما چه ربطي به موبايل داره؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes
سلام
يك خبر ببين به كجا رسيد!!!
من نظر شخصي خودم رو مي دم. البته شايد درست نباشه.
به نظر من سامسونگ اصلا در حد و اندازه هاي اين حرفها نيست كه بخواد با سوني اريكسون - نوكيا - زيمنس و موتورولا رقابت كنه.
سامسونگ فقط از طريق تبليغات - رنگ و لعاب محصولات و به قول بچه ها النگ و دلنگي كه به محصولاتش اضافه مي كنه تونسته درصدي از بازار (علي الخصوص جهان سوم) رو بدست بگيره.
من از هر چي محصول كره اي هست بيزارم. ال جي هم كه از سامسونگ بدتر.
يك محصول درجه سوم سنگاپور و مالزي هم بهتر از محصولات درجه يك كره اي هست.
مهدی جون موافقم سامسونگ هر جا باشی آنتن نمیده باید بری مخابرات بغل آنتن های اونا وایسی
سلام
دوستان علاقمند به موبايل هاي خفن سري به سايت نوكيا بزنن و غول جديد نوكيا يعني ان-80 رو ببينن كه دوربينش 3 مگا پيكسله و فقط حافظه داخليش 90 مگابايته. جالبه بدونين حافظه داخلي 6630 فققط 8 مگابايت هست.
پس به جاي بحث الكي در مورد گوشي هاي سامسونگ بهتره منظر اين گوشي جديد نوكيا باشين.
ضمنا سوني اريكسون پي 950 هم در زمينه خودش شاهكاري به حساب مياد
دوستان عزيز سري به سايت نوكيا بزنين و غول جديد نوكيا يعني ان-80 رو ببينيد. گوشي با دور بين 3 مگاپيكسل(بله سه مگا پيكسل) و ظرفيت حافظه داخلي 90 مگابايت. جالبه بدونين 6630 فقط 8 مگابايت حافظه داخلي داره.
ضمنا اين گوشي علاوه بر كارايي زيبا هم هست
اي بابا ببين moafiyae گوشي چي كار كرده به بعضي يا كه ميگي سامسونگ بهتر از نوكيا يه انگار فوش خواهر مادر دادي بهشون
من خودم بعدز چند سال نوكيا داشتن الان d500 دارم خيليم رازيم
باسه اين نو كيا ديگه نميگيرم كه تو هر مودلش يه چيز كم ميزاره كه اين سياست كثيفي هستش
بعدش طراحهايه نوكيا همه عمله بنا هستن
6630 مثله بيله 7610كولنگه 3230 هم مثله اجره ديگه آفتابشو نميگم
من نميگم نوكيا بده ولي samsungهم گوشي بدي نيستش كلا من با حجم زياد كوشي هايه نوكيا مشكل دارم اونايم كه ضريفه حرفه اي نيست
خيلي موافقم باهات،ضمن اينكه گوشيهاي جديد سامسونگ با گذشته خيلي فرق كرده.نقل قول:
نوشته شده توسط deyhim86
بابا ای ول عجب دعوایی؟
حالا از اینها گذشته یه سوال بی ربط بین این بحث شما دارم اگه میدونید جواب بدید لطفا.
آیا روی گوشی های نوکیا که دوربین دارن میشه فلش جدا نصب کرد؟
آخه من تو تبلیغ گوشی 7610 اینو دیدم ولی هیچ جا این فلشو گیر نیوردم.
اگه صحت داره بگید از کجا تهیه کنم و چه قیمتی داره؟
ممنون