نه عزیز من فقط خودم کامپیوتر میخوندم و میخونم ولی نه کنکور کاردانی .........چون یه زمانی پشت کنکوری بودم گفتم یه کمکی کنم بهتون
موفق باشید
Printable View
نه عزیز من فقط خودم کامپیوتر میخوندم و میخونم ولی نه کنکور کاردانی .........چون یه زمانی پشت کنکوری بودم گفتم یه کمکی کنم بهتون
موفق باشید
اگر حذف بشه بايد چه معدلي داشته باشي تا تهران يا كرج قبول بشي؟؟كسي ميدونه؟؟؟
ممنوننقل قول:
البته اگر حذف بشه...نقل قول:
شما باید نمراتت از تعداد نفراتی که درخواست تهران یا کرج رو دارن کمتر نباشه...
کی تکمیل ضرفیت میاد راستش من تاریخ ونمیدونم امروز فکر کنم 3 شنبه است 4-3 مهر هم هست
کی تکمیل ضرفیت میاد به برج لطفان بگید
سلام
اینطور که معلومه عمرا سراسری فنی و حرفه ای قبول بشیم.کسی در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات نداره.شهریه چقدر هست.
راستی مگه آزاد تو دو نیمه پذیرش نداره.دفترچه هاش کی میاد.
نقل قول:
.در مورد تکمیل ظرفیت
ضمناً به اطلاع ميرساند كه اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با تكميل ظرفيت برخي از كد رشتهمحلهاي تحصيلي و همچنين ظرفيت جديد آزمون كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1386، در تاريخ 28/8/1386 در نشريه پيكسنجش منتشر خواهد شد. داوطلبان علاقهمند ميتوانند با توجه به اطلاعيه مذكور، در صورت تمايل براي گزينش رشتههاي مربوط برابر ضوابط مندرج در اطلاعيه اقدام نمايند
نقل قول:
دانشگاه ازاد برای کاردانی اش حدودا هر تر م 300 یا 400 هزار تومن می گیره برای اینکه بدونی ازاد پذیرش واسه بهمن ماه داره برو به سایت اش
کد:www.azmoon.net
امروز رفتم دانشگاه علمی کاربردی...
گفت نیمه آبان دفترچه میاد و بعدم کنکور و از بهمن هم میری میشینی سر کلاس.
اگر حسابی بخونی انشالا 2 سال دیگه فوق رو میگیره...
یه خورده چرت و پرتم گفت...
گفت اگر معدل کاردانیمون خوب بشه جزء نخبگان میریم واسه کارشناسی اونم بدون کنکور...
نتیجه گیری...
کنکور آزاد و دانشگاه آزاد که هیچ . میره واسه سال بعد.
علمی کاربردی : اگر پول دارید (تا 2 میلیون) برید علمی کاربردی. مدرکه کاردانی که گرفتید برای ادامه تحصیل کارشناسی دولتی کنکور بدید.
سراسری سال آینده: اگر معدلتون خوبه (چون ممکنه کنکور حذف بشه) و عجله ای هم ندارید واسه سال بعد از همین امروز بخونید...
اونایی که امیدوارن و همچنین خوش شانس: دوشنبه 28 آبان تکمیل ظرفیت شرکت کنید و از بهمن سراسری رو عشق کنید.
من که علمی کاربردی ثبت نام میکنم و همچنین تکمیل ظرفیت تا ببینیم چی میشه...
چرا عمرا"؟؟؟نقل قول:
یعنی شما تا این حد کنکور رو خراب کردی؟؟
دانشگاه آزاد رو بعید میدونم چون کنکورش تابستون بود و رفت واسه سال بعد.
علمی کاربردی بهتره.. ارزون ترم تموم میشه...کنکورم داره (پست بالا توضیح دادم)
واسه لیسانس هم میریم دولتی...
----------
ای ول چه نتیجه گیری جالبی کردی منم با هات موافقم فقط چرا علمی و کاربردی کنکور گذاشته اینم از شانس بد ما هست منم صد در صد باهات هستمنقل قول: