افزايش بودجه دادم تا 170-180هزار تومن حالا بهترين گزينه چيه؟؟؟:27:
iriver clix خوبه يا گزينه ي به تري هم هست؟؟؟:40:
Printable View
افزايش بودجه دادم تا 170-180هزار تومن حالا بهترين گزينه چيه؟؟؟:27:
iriver clix خوبه يا گزينه ي به تري هم هست؟؟؟:40:
iriver clix بهترین گزینه اس ...
iriver b20قيمتش چنده؟؟؟
sonyمدلي در اين قيمت نداره؟؟؟:40:sony a805چه طوره...
منظورت X20 هستش احتمالا (b20 من نمی شناسم)... حدود 10 تومن ارزونتر از clix ... هر قیمتی clix داره ، منهای 10 کن ...
همین مدل سونی که گفتی (سری a800) هستش که تازه اومده تو بازار ... کیفیت صدا و تصویرش طبیعتا عالیه و طراحی بسیار شیک... ولی خب از نظر امکانات به مدلهای مشابه از iriver و iaudio نمی رسه (مثلا رادیو نداره - ضبط هم احتمالا نداره - فرمت های کمتری رو ساپورت می کنه)
قیمت 2 گیگش حدود 185 تومن و 4 گیگش 220 تومنه ...
خصوصياتA805 رو اين جا نگاه كن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b20 هم هست...اين جارو نگاه كن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
اقا سيمور line in يعني چي???iriver clixداره؟؟؟
b20 رو شک دارم ایران پیدا کنی ... واسه همین گفت نمی شناسم ...نقل قول:
line in یه پورته واسه رکورد کردن سیگنال صوتی ... مثلا از یه ضبط صوت ، آهنگ ضبط کنیم ... یا واسه اتصال میکروفون (البته نه هر میکروفونی)نقل قول:
بدون line in نميشه صدا ظبط كرد؟؟؟چون شنيدم iriver clix نداره...:40::40::40:نقل قول:
حتما توجه داری که اون " ضبط صدا" (built in mic) البته با این " ضبط صدا" (line ine recording)فرق داره .. بنابراین اگه منظورت صرفا line in هستش ، نه - نمی تونه ... البته یه cradle (یه چیزی شبیه stand ) واسه اش طراحی شده که باید جداگانه خریداری باشه و اولا نمی دونم ایران گیر میاد یا نه (احتمالا نه ) و ثانیا قیمتش هم باید بالای 50-60 هزار تومن باشه که اصلا نمی ارزه ...
بهرحال چیز زیادی رو از دست نمیدی ...
پس ديگه نيازي به بحث اضافي نيست...iriver cix بهترينه...:40:
فقط چند تا سوال هم راجع به iriver clix دارم كه طي اين 3-4 هفته اونا رو هم مي پرسم بعد ميرم بخرمش...:40::40::40:
يكي اينكه اين pmp قابليت خوندن متن و گوش دادن به موسيقي در يك لحظه رو داره...:40: