farahmand جان ممنون
حالا منم نشستم طریقه پاک کردن اون ویروس رو به طور دستی نوشتم که فکر کنم کامل کامل و مبتدی مبتدی باشه
اگه عیبی یا نقصی داره راهنمایی کنین
به نام خدا
و حالا طریقه پاک کردن دستی این ویروس رو براتون میگم
اول این که چه طوری بفهمیم همچین ویروسی گرفتیم و نشانه هاش چیه
1-برین task manager تو قسمت پروسه ها بگردین ببینین ایا از services.exe دو تا دارین یا نه
2-برین ادرس C:\Documents and Settings\welcome\Local Settings\Temp و اونجا ببینین پوشه ای به اسم services.exe
هست یا نه
3-برین folder options بعد سربرگ view و گزینه های show hidden files و hidde protected oprations system files
رو فعال کنین , و پنجره رو ببندین و دوباره برین همون قسمت ببینین گزینه hidde protected oprations system files تیک خورده یا نه در حالی که شما تیکشو ورداشته بودین
4-برین مثلا درایو d:\mp3 و رو پوشه مثلا حمید دابل کلیک کنین و بعد برگردین d:\mp3 , حالا از پوشه حمید properties بگیرین ببینین 37 kb نشونمیده یا نه
5-برین run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
حالا در سمت راست بگردین دنبال یه value به نام Shell , ببینین مقدارش با این برابر یا نه explorer.exe "C:\DOCUME~1\welcome\LOCALS~1\Temp\services.ex e"
6-برین همون پوشه حمید که حجمش 37 kb هست , حالا اون رو rename کنین به مثلا xp و دوباره برین توش و ببینین داخلش mp3 داره یا نه
بله اینا همه نشانه های وجود این ویروس در سیستم شماست که با بروز این ویروس به سیستم شما همه این نشانهها ظاهر میشه
و حالا طریقه پاک کردنش
اول یه چیزی بگم
من ویروس نوشتن بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم چون کرمم خیلی زیاد و اگه ویروس بنویسم یه کرمی درست میکنم که راه پاک کردنش فقط تعویض هارد باشه
اول از همه باید برین ریجستری به دستور زیر
run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
حالا اون شلی رو که گفتم باز کنین و مقدار داخلشو پاک کنین و اینو به جاش بنویسین explorer.exe
حالا registry رو close کنین و سیستم رو هم log off
دوباره login بشین و قبل از هر کاری رو my computer راست کلیک کنید و serach بزنین , حالا all files and folder رو انتخاب کنین و سپس پایین تر از
فیلد look in کادر کشویی what size is it و more advanced options رو باز کنید
از wha size is it روی specify size کلیک کنید و مقدار at least رو به at most تغییر بدین و مقدار صفر رو هم به 37 kb تغییر بدین
حالا بیاین تو قسمت more advanced option که باز کردین و از قسمت type of file مقدار application رو اتخاب کنین و 3 گزینه ی
search system files , search hidden files and folder , search subfolders رو هم تیک بزنین
و رو search کلیک کنین
حالا دنبال فایلهایی میگرده که حجمشون کمتر از 38 و پسوندشون exe هست
بعد از اتمام عملیت شما باید اون فایلهایی رو که دقیق حجمشون 38 kb است و شکلشون مثله پوشسه میمونه رو انتخاب و delete کنید
لازم به یاد اوری هست که اگه رو یکی از این پوشه ها دابل کلیک کنید ویروس دوباره اجرا شده و باید همه مراحل رو دوباره طی کنین
حالا چی کار کنیم که فایلهایی که مخفی شدن رو از حالت مخفی در بیاریم
یه new text باز کنید و توش بنویسید
attrib -s -h [drive:][path][filename]
حالا باید به جای [drive:][path][filename] ادرس فایلهایی رو که مخفی شدن رو بنویسید که اینم ترفند داره
تو همون search تمام فایلهایی رو که ویروسی شدن رو پیدا میکنه و این یهنی فقط همون فایلها مخفی شدن و شما ادرس اون فایلها رو میخواین نه چیز دیگه , پس قبل از پاک کردن فیلها از ریجستری باید ادرساشون رو ورداریم
برا ساده شدن این کار بیاین رو همو ویروسها right click\propeties برین و از قسمت location ادرسش رو کپی کنین تو فایل text که ساختین و در اخر فقط اسمه فایل رو
باید به ادرس اضافه کنین
مثلا
attrib -s -h E:\film sho mp3\sho\American\video\enrique
attrib -s -h d:\mp3\hamid
attrib -s -h c:\windows
و ...
حالا که همه ادرسهارو درست کردین برین فایل رو با پسوند bat ذخیره کنین و اجراش کنین
چند تا نکته دیگه
یکی این که نمیخواد دستور زیر رو بنویسید
attrib -s -h C:\Documents and Settings\welcome\Local Settings\Temp\services
چون که از این فایل مخفیش وجود نداره
و دیگری این که اگه میخواین کارتون سریعتر راه بیفته میتونین از برنامه زیر استفاده کنین
attrib -s -h d:\*.* /s /d
attrib -s -h E:\*.* /s /d
attrib -s -h f:\*.* /s /d
attrib -s -h g:\*.* /s /d
attrib -s -h h:\*.* /s /d
این برنامه میاد هر چی فایل مخفی دارین رو unhidde میکنه و دیگه نیازی به اون همه ادرس ورداشتن و این حرفا نیست
حالا شما تونستین یه ویروس رو بدون انتی ویروس پاک کنید و شروعی باشه برا انتی شدن
فکر کنم کامل باشه
موفق باشین