پرنیان جان نا امید نشو
درسته این خیلی مهمه که باهوش باشی ولی مهمترین فاکتور نیست. من خودم توی سمپاد شیراز درس می خونم و یک ساله که وارد المپیاد نجوم شدم اولش همه همینجورین که تو هستی بعدشم مراکز سمپاد به لطف کلاسهای خصوصی ورودی به این مراکز الان تقریبا از ادمهای باهوش تهی شده (حداقل شیراز اینجوریه)یه توصیه بکنم الان اگه توی شهر تهران باشی کافیه چون اونجا اون قدر معلم و جزوه زیاده که کافیه بخواهی المپیادی بشی تا تو رو به زور المپیادی کنن راستی یادم رفت بهت بگم باهوش ترین کسی هم که توی المپیاد نجوم ایران طلا گرفته (به نظر من)توی سمپاد نبوده اسمش رو نمی گم که براش حرف در نیارن ولی تهرانی بوده و توی کلاس های کسایی مثل آقای تفرشی و... شرکت کرده اینو هم بهت بگم که من تا حالا توی شیراز کسی رو ندیدم که با همون اولین امتحانش قبول بشه تو هم با این فرض خودت رو برای سال سوم آماده کن و از همین حالا فیزیک و ریاضیت را قوی کن و اگر از من می شنوی نجوم دینامیکی یک پنجمش هم زیاده چه برسه به این که کلش رو دو بار بخونی نهایت کاری که نجوم دینامیکی می کنه اینه که اگه همش رو از بر باشی فقط مرحله اول قبول میشی چون مرحله دوم همش مساله است پس تا دیر نشده خودت رو در رشته های تخصصی تر نجوم (مثل مکانیک سماوی و کروی) تقویت کن برای راهنمایی شدن بیشتر به این دو وبلاگ و آرشیوهایشان هم نگاهی بینداز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی