اينم از يه جايي گير اوردم گفتم بزارم اينجا شما هم در جريانش باشين:
----------------------------------------
چند ماه است که شایعات مبنی بر عرضه MGS 4 برای Xbox 360 و PC بر سر زبان ها افتاده است. این شایعات بر پایه عملکرد کم فروغ PlayStation 3 و پشتیبانی ناامید کننده آن از third-party ایجاد شده است.
اکنون احتمال روی دادن چنین ماجرایی برای این بازی همانند عناوین بزرگ و پرطرفدار انحصاری قبلی سونی نظیر Devil May Cry 4 و Assassin's Creed وجود دارد.
همچنین مدتی پیش منبعی در کونامی که هنوز ناشناس باقی مانده است،در مجلهElectronic Gaming Monthly اطلاعاتی را در خصوص MGS4 ارائه داده بود:« بله،در حقیقت تلاش ما در این است که MGS4 را برای Xbox 360 و PC نیز به بازار عرضه کنیم که این اتفاق بدون شک حداقل شش ماه پس از عرضه نسخه PS3 آن خواهد افتاد. با این حال هماهنگی های لازم بین ما و مایکروسافت انجام شده است که گیمرهای Xbox 360 و PC بتوانند از مزایای Xbox Live و Games for Windows Live بهره مند شوند. »
این منبع همچنین گفت:«من واقعا علاقه دارم که اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار دهم؛اما نمی تونام چنین کاری را انجام دهم. تنها چیزی را که می توانم به شما اعلام کنم این است که ما خبر فوق العاده ای را برای 11 جولای و در نمایشگاه E3 تدارک دیده ایم.بنابراین باید تا آن زمان اندکی صبر کنید.»
چند ماه پیش،IGN نیز مطلبی را در خصوص احتمال عرضه MGS4 برای Xbox 360 و دلایل آن عنوان کرده بود. شاید سرانجام بتوان دلیل مناسب برای عرضه MGS4 برای X360 را تعیین کرد.آیا PS3 از جهت اقتصادی آن چنان درآمد زا نیست؟!چند عنوان انحصاری دیگر برای PS3 از دست خواهد رفت و سونی در این رابطه چه خواهد کرد؟! و چندین و چند سوال دیگر که در این خصوص وجود دارد.
نکته جالب دیگر در خصوص عرضه این بازی این است که نسخه Xbox 360 و PC این بازی 6 ماه بعد از نسخه PS3 عرضه خواهد شد. آیا این بدان معنی خواهد بود که برای ساخت بازی بر روی Xbox 360 وقت بیشتری صرف خواهد شد؟!
---------------------------------------------