سلام دستت درد نكنه به اين ميگن يه جواب قانع كننده و كاملا منطقينقل قول:
جالب بود به اطلاعات اضافه شد:40:
Printable View
سلام دستت درد نكنه به اين ميگن يه جواب قانع كننده و كاملا منطقينقل قول:
جالب بود به اطلاعات اضافه شد:40:
سونی فقط توی ساخت گوشی با اریکسون شریک تجاری شده , توی تجهیزات مخابراتی خود اریکسون به تنهایی کار میکنه .نقل قول:
توی مدلهای مختلف ( همونطور که گفتم ) پارامترهای جذب تشعشع و تحمل خطا باهم بازی میکنند تا بهترین کیفیت حاصل بشه . حالا کجا کدوم تاثیرش چیه , باید حوصله کنی متن زیر رو بخونی .
-----------------
فرض کن یه جایی ( وسط بیابون ) گوشی دیگه آنتن نداره , ولی امکان دریافت " پیام کوتاه " وجود داره .
اگه گوشی آنتن ضعیفی داشته باشه , اصلا پیام بهت نمیرسه , ولی اگه آنتن قوی باشه و تحمل خطا نداشته باشه , پیام بهت میرسه ولی با حروف جا به جا شده . اگر هم تحمل خطای بالایی داشته باشه مطمئن باش پیامت رو درست دریافت میکنی .
پس اولویت داره که کدوم قسمت وظیفه اش رو به درستی انجام بده . اگه مثلا تحمل خطا بالا باشه ولی آنتن ضعیف باشه به درد درز دیوار هم نمیخوره .
ببین دوست عزیز باز هم رفتی سراغ حرفهای خاله زنکی , یعنی چی نوکیا با سونی اریکسون . توی مدلهای مختلف خیلی با هم فرق دارند . ربطی به تجهیزات هم نداره ( میگن چون نوکیا تجهیزات مخابراتی همراه اول رو میسازه , پس گوشی های نوکیا بهتر آنتن میده ) . باید به کاتالوگهای فنی گوشی دسترسی پیدا کنی , اون پارامترهایی که گفتم رو مقایسه کنی , دقیقا دستت میاد تفاوت بینشون چطوریه .
جوابت عالی بود و قانع کننده و منطقی
عالی بود ممنون
ممنون كه روشنمون كردي CD-RW جان
ميشه درباره ي اين كه گفتن با سوني اريكسون اشتباه نگيرين توضيح بدين؟
در مورد اين حرفم چي ميگين:
ببينيد تا اونجاي كه من ميدونم سامسونگ (تنها گوشي(شك دارم)و) برندي كه اگه قطع و وصل بشه تماس رو كلا قطع ميكنه
يا شوري شوي يا بي نمكي (فكر كنم يه چيزي تو همين مايه ها بود ضرب المثلش آره؟)
يكي بهم اينو گفت بهش گفتم ربط نداره گفت خيلي هم ربط داره منم قفل كردمنقل قول:
میگن چون نوکیا تجهیزات مخابراتی همراه اول رو میسازه , پس گوشی های نوکیا بهتر آنتن میده
بهش بگم به كاتالوگاي فني گكوشي نيگا كنه؟!!!
دربارهي اين چي ميگين
راستي الان ديگه سي دي داره از دور ميره بيرون اسمتو بكن دي وي دي رايتر!(شوخي)
برو به این دو تا آدرس , توضیح نمیخوادنقل قول:
کد:www.ericsson.com
کد:www.sonyericsson.com
قطع شدن گوشی به پارامتر تحمل خطای گوشی بستگی داره , هر چی که بالاتر باشه دیرتر قطع میکنه . قطعا قطعات گرون قیمت تری هم نیاز داره . توی گوشی های بیزنسی ( اداری ) معمولا این پارامتر ضعیفه چون یک مدیر یا توی دفترشه یا توی راه یا تو خونه , همه جا هم که آنتن هست . ولی توی گوشی های تله کامیونیکیشن ( اسمی که نوکیا انتخاب کرده ) فرض میشه که خریدار یک مثلا بازاریابه که مجبوره زیاد نقل مکان کنه , این گوشی ها تحمل خطا و آنتن قوی تری دارند , یک سری تقسیم بندی های فنی بین گوشی ها هست , از ظاهر میشه فهمید توش چه خبره .نقل قول:
در مورد اين حرفم چي ميگين:
ببينيد تا اونجاي كه من ميدونم سامسونگ (تنها گوشي(شك دارم)و) برندي كه اگه قطع و وصل بشه تماس رو كلا قطع ميكنه
يا شوري شوي يا بي نمكي (فكر كنم يه چيزي تو همين مايه ها بود ضرب المثلش آره؟)
اگه بهش این رو بگی به دیوانگی متهم میشی , عقلش همینقدر جواب میده , باهاش بحث نکن .نقل قول:
يكي بهم اينو گفت بهش گفتم ربط نداره گفت خيلي هم ربط داره منم قفل كردم
بهش بگم به كاتالوگاي فني گكوشي نيگا كنه؟!!!
دربارهي اين چي ميگين
cd -rw جان میشه یه توضیح به من بدی من یه خوردهای اماتورم محل کارم پوشیده شده از اهن الات گوشی دی 900 من 2 تا انتن میده و باید چند بار بگیری تا اتصال بر قرار کنه ولی قطع شدن در هنگام صحبت تو کارش نیست ولی نوکیا ان 70 4 تا انتن داره دفعه اول اتصال بر قرار می کنه ولی نصف حرف های طرف رو نمی فهمی و موتورولا وی 3 ایکس 1 انتن ولی راحت کانکت میشه و راحت میشه مکالمه کرد میشه به من بفهمونی :10:نقل قول:
ولی در کل انتن دهی گوشیها اونقدر با هم فرق نمیکنه که به خاطرش گوشیت رو عوض کنی
درسته البته دئست به نقطه و شهر مورد استفاده هم داره در برخي از شهر هاي كشور يك برند واقعا عالي جواب ميدهنقل قول:
اینو من به تمام سامسونگ داران بگم که خودم هم با دی 900 دی 600 ان 620 و دیگر گوشیای سامسونگ امتحان کردم : سامسونگ با 1 خط آنتن هم میشه زنگ زد هم میشه زنگ خورد و هم صحبت کرد فقط ساید حدود 30 ثانیه طول بکشه که تماس برقرار بشه . تازه دی 900 هم که sar 0.89 رو داره