اگه از این سایت دانلود کنی دیگه فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی.نقل قول:
Printable View
اگه از این سایت دانلود کنی دیگه فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی.نقل قول:
حالا دیدی این مشکل دست از سرم بر نمیداره
از اون سایت که گفتید هم دانلود کردم اما اونم همینطوری شد مثل قبلیا
فکر کنممشکل اساسیه
فهمیدم که کامپیوترم ویروس داره و فولدر ابشن نداره اونو با کمک همین سایت درستش کردم. بعد هم طبق فرمایش شما پسوندشونو عوض کردم حالا به پاس راهنماییتون چون میدونم need for speed دوست دارین براتون میذارمش البته میدونید که باید چیکار کنید تا استفادش کنید اگر نه یادتون بدم!!!!!
امان از حواس پرت
یادم رفت بازی رو بذارم.
اینم بازی
کد:http://www.divshare.com/download/1896614-854
این که carbon خودمونه؟نقل قول:
امان از حواس پرت
یادم رفت بازی رو بذارم.
اینم بازی
کد:
کد:http://www.divshare.com/download/1896614-854
نمیخوام دلتو بشکنم من اینو پارسال تمومش کردم ولی این موش و پنیر جدید بود واسم
اینو داشته باش شاید مشکل شما حل شد.
آموزش نصب برنامه و بازی و تم بر روی گوشی های سونی اریکسون
برای این کار شما ابتدا فایل رو از دانلود کنید و بعد به وسیله برنامه Win RAR در کامپیوتر ، اون رو از حالت RAR یا فشرده خارج کنید و بعد در داخل دایرکتوری ، فایلی رو می بینید با پسوند jar .
اگه می خواهید پسوند ها رو در ویندوز مشاهده کنید مراحل زیر رو طی کنید :
Control Panel / Folder Option / View / Hide extensions for know file types
در مرحله آخر تیک Hide extensions for know file types رو بزنید تا پسوند همه فایل هارو به شما نشون بده .
فایل های jar فایل های اجرایی در گوشی های JAVA هستند . شما باید به وسیله Memory Reader یا کابل گوشی یا هر وسیله ارتباطی دیگه مثل بلوتوث و ... فایل رو به گوشیتون منتقل کنید و در مموری گوشی در دایرکتوری Others بریزید فایل ها رو . بعد توی گوشیی اون فایل رو از همون فولدر Others باز کنید و بعد از شما می خواد که برای ادامه نصب تائید کنید ، بعد از تائید از شما می پرسه که کجا ذخیره اش کنه ؟ شما باید برای برنامه ها Application و برای بازی ها Games رو انتخاب کنید . در آخر ، شما می تونید به Application و یا Games برید و از برنامه یا بازی نصب شده لذت ببرید .
برای نصب تم هم باید اول به مموری گوشی و در دایرکتوری Themes منتقلش کنید و بعد در گوشی و در دایکتوری Themes هر تمی رو که می خواهید رو انتخاب کنید .
امیدوارم دیگه مشکل شما حل شده باشد.