خوب بزار ببینیم چطوریه. البته نه تو این تاپیک.
Printable View
خوب بزار ببینیم چطوریه. البته نه تو این تاپیک.
دقيقا . منم با شما موافقم .نقل قول:
کی گفته دوربین 5 مگا پیکسل به بازار نیومده؟
مگه N95 و K850 چیه تاره N95 که خیلی وقته اومده تازه مگه بالا بردن پیکسل کاری داره خوب دوربینشو که زدن دیگه نصبش رو موبایل کاری داره؟ مگه دیجیتال 7 مگا پیکسل ندیدید؟
در ضمن واسه این نوکیا مفهومیم آدرس تاپیکو بدین بذارم آخه پیدا نکردم
اسم تاپيك رو خوب بخوني ميبيني كه بحث سر سوني اريكسونه نه نوكيا كه اسم ان 95 رو مياري.كا 850 فقط معرفي شده.نه توليد شده و نه بازار اومده.در مورد دوربينهاي ديجيتال هم بد نيست يكمي مطالعه داشته باشي تا متوجه بشي كه با دوربينهاي روي گوشي فرق ميكنند.يك نگاه به سايز لنزها بندازي بد نيست.نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150628&page=4
آقا جان تند نرو من فقط میخواستم بگم موبایل با دوربین 5 هم هست اصلا بحث نوکیا نیست و تازه کی گفته K850 تولید نشده؟(حتما میخوای بگین Feke هستش) بعدشم منظورم از دوربینای یجیتال ساخت 7 مگا پیکسل هست و تازه مگه 5 مگا پیکسل دوربین با موبایل یکیه(یعنی قرار نیست که لنز دوربین دیجیتال با اون لنزشو قرار بدن رو گوشی که)نقل قول:
امکان نداره
چرت نگو
یعنی میاد k850 به اون باهالی را اینجوری له کنه ؟ عمرا این کار را بکنه!
اقا لطفا درست صحبت کن.
عزیز دلم خواهشا اینجا از این حرفا نزن و یه خورده نزاکت رو رعایت کن بعدشم یعنی منظورت اینه K850 رو چه جوری کنه؟نقل قول:
من خدائيش ربطي بين حرفي كه من گفتم و جوابي كه شما دادي نديدم.اصلا بيخيال.بقيه خودشون قضاوت كنند كه كي درست ميگه.نقل قول: