پست بالا تائيد ميشه
Printable View
پست بالا تائيد ميشه
البته اینا دلیل محکمی نیست .نقل قول:
مهم اینه که سونی اریکسون خیلی خوب پیشرفت کرده و گوشی های خیلی خوبی هم تولید میکنه .
قصد داشتم بخرم ولي به 2 دليل منصرف شدم ..نقل قول:
يكي اينكه قبلا يه مدت كوتاه داشتم و ازش خيلي راضي بودم ولي صفحه كليدش يه خورده واسه sms بد بود
دوم اينكه قصد خريدش رو داشتم ولي يكي از آشناها تو شيراز search كرد متوجه شد كه تمام اين 260 تومني ها noname هستن ( منم گوشي noname استفاده نميكنم ..) واسه همين منصرف شدم
همين اسباب بازي كه ميگي k750 به مراتب عكسهايي با كيفيت تر از N70 ميگيره و موزيك پليرش بسيار بهتر عمل ميكنهنقل قول:
اگه همين سيمبين رو از نوكيا بگيرن چي واسه گفتن داره ؟
درضمن توصيه ميكنم خيلي در گذشته سير نكنيد .. به آمار فروش و برترين هاي 2006 دقت كنيد تا متوجه پيشرفت اين شركت بشيد ( سوني رو گفتم )
بهترين موزيك فون w950
بهترين cameraphone گوشي k800
بهترين گوشي با كلاس و استيل خوب گوشي z610
بازم بگم ؟ در صدا تصوير و استيل بدنه بهترين شد !!! بازم اسباب بازي توليد ميكنه؟؟؟؟
كمي منصفانه تر صحبت كنيد ! اين شركت در 5 سال از عمرش به اين آمار ها رسيده ...تصورشو بكن اگه نصف عمر نوكيا رو سپري كنه به كجا ميرسه؟
منصفانه قضاوت كنيد ...:5:
دوستان سلام
دیپلمات جان گوشی خوبی خریدی مبارکت باشه انشاالله واست خوب کار کنه
حالا لطفا جنگ نوکیا با سونی رو تموم کنید هر دو مارک معروف وخوبی هستن و گوشیهای خیلی خوبی میزنن
همین جا اعلام می کنم: آتش بس
نوکیا طی 15 سال تازه به اینجا رسیده ولی سونی چی 5 ساله از عمرش میگذزه شده رقیب سر سخت نوکیا (البته صحیحش اینه که رقیب سرسخت نوکیا سونی هست)نقل قول:
اون موقع که نوکیا 3310 تولید میکرد اریکسون در حال ورشکستگی بود و سونی هم در حال ساخت تلویزیون و ضبط بود.وقتی نوکیا 6600 رو تولید میکرد سونی تازه در حال خرید اریکسون بود.وقتی نوکیا گوشیهای هوشمندش رو تولید میکرد سونی اریکسون در حال تولید اسباب بازیهایی مانند کا750 بود!!!
اگه با همین سرعت پیش بره تا 5 سال دیگه رتبه اول رو کسب میکنه
تاییدنقل قول:
همين اسباب بازي كه ميگي k750 به مراتب عكسهايي با كيفيت تر از N70 ميگيره و موزيك پليرش بسيار بهتر عمل ميكنه
اگه همين سيمبين رو از نوكيا بگيرن چي واسه گفتن داره ؟
درضمن توصيه ميكنم خيلي در گذشته سير نكنيد .. به آمار فروش و برترين هاي 2006 دقت كنيد تا متوجه پيشرفت اين شركت بشيد ( سوني رو گفتم )
بهترين موزيك فون w950
بهترين cameraphone گوشي k800
بهترين گوشي با كلاس و استيل خوب گوشي z610
بازم بگم ؟ در صدا تصوير و استيل بدنه بهترين شد !!! بازم اسباب بازي توليد ميكنه؟؟؟؟
كمي منصفانه تر صحبت كنيد ! اين شركت در 5 سال از عمرش به اين آمار ها رسيده ...تصورشو بكن اگه نصف عمر نوكيا رو سپري كنه به كجا ميرسه؟
منصفانه قضاوت كنيد ...
شما دارید جنگ راه میندازید؟
بابا این کل کل بازی ها رو بیخیال بشید دیگه!!
بابا موضوع تاپیک یه چیز دیگه بود که تموم شد!!
بابا خیلی باحالی حال کردمنقل قول:
بنده خدا این شرکت اریکسون اگه این بازار ایرانو نداشت چیکار میکرد؟(البته بعضی ادمهای ساده مثل ادامس فروش ها که هموشون K750 دارن)
قبول کنید که K750 گوشی نیست...تو کل گوشیهاتون از w850 خوشم اومد
بستگی داره بیشتر کدوم گوشی را دوست داری
W610 ظاهر خوبی داره و 5700 کیفیت خوببب داره
دبلیو 610 هم کیفیت خوبی دارهنقل قول:
درضمن مدلهایی مثل 5200-5300و5700 بعد از مدتی رنگ کلید هاش از بین میره .
در کل من 610 رو ترجیح میدم .