کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پیروزی برگزار شد
اولین کنفرانس مطبوعاتی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی(پرسپولیس) در فصل جدید، صبح امروز با حضور خبرنگاران رسانه های گروهی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پیروزی(پرسپولیس)، در کنفرانس مطبوعاتی و رادیو-تلویزیونی باشگاه پیروزی که در سالن آمفی تئاتر شهرداری منطقه 9 برگزارشد، حبیب کاشانی مدیرعامل، افشین قطبی سرمربی، حمید استیلی مربی و محمود خوردبین سرپرست این تیم به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفتند.
این کنفرانس از ساعت 9:30 صبح شروع شد و قریب به 3 ساعت به طول انجامید.
19بازيكن پرسپوليس راهي آبادان شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در اولین مسابقه خود در هفتمین دوره لیگ برتر با پرواز اختصاصی و 19 بازیکن به آبادان سفر کرد. کاروان تیم فوتبال پرسپولیس با 19 بازیکن ساعت 18:30 دقیقه امروز و با پرواز چارتر راهی آبادان شده و پس از ورود به این شهر در هتل کاروانسرا مستقر شد.
طبق تشخیص کادر فنی پرسپولیس بازیکنان این تیم با کت و شلوارمتحدالشکل، با 19 بازیکن به آبادان رفتند و عصر فردا پیش از دیدار با صنعت نفت آبادان یک بازیکن از لیست پرسپولیس خارج می شود. محمد نصرتی که در تمرین عصر امروز پرسپولیس شرکت کرد بازیکن نوزدهم این لیست است تا درصورت آماده نبودن برای حضوردراین مسابقه، ازلیست 18 نفره پرسپولیس خارج شود.
درصورتیکه این بازیکن مشکلی برای حضور برابر صنعت نفت نداشته باشد، حسن رودباریان که به تشخیص دکتر زرینه بهتر است در این دیدار شرکت نکند، از لیست بازیکنان خارج می شود.
19 بازیکنی که در این سفر حضور دارند، به شرح زیر هستند: مهدی واعظی، فرشید کریمی، حسن رودباریان، سپهر حیدری، محمد نصرتی، شیث رضایی، پژمان نوری، نبی الله باقری، ضیاءالدین نیک نفس، کریم باقری، محمدرضا مامانی، حسین بادامکی، فرزاد آشوبی، بهادرعبدی، احسان خرسندی، فرهاد خیرخواه، علیرضا نیکخت واحدی، محسن خلیلی و فراز فاطمی
در این سفر علیرضا حقیقی به علت مصدومیت، الونگ الونگ به علت حضور نیافتن در تهران و کامیارقنبری و حمید علی عسکر، تیم پرسپولیس را همراهی نکرده اند. کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 23 فردا شب و پس از دیدار با صنعت نفت آبادان، با پرواز چارتر به تهران بازمی گردد.
اخبار باشگاه : پرسپوليس اولين ضربه را محكمتر بزن!
هفتمين دوره ي مسابفات ليگ برتر باشگاه هاي كشور از فردا رسما استارت خواهدخورد و محبوب ترين تيم آسيا درگام اول مي بايست در آبادان در مقابل صنعت نفت اين شهر قرار بگيرد .
تيمي كه بعد از 5 سال دوري مجددا به سطح اول فوتبال ايران بازگشته است و قصددارد با مديريت جديد و هدايت ابراهيم قاسمپور و بازيكنان خوبي كه جذب كرده است يك فصل درخشان را براي خود وهواداران پرتعدادش رقم بزند . اما ازبدشانسي اين تيم درديدار اول درمقابل پرسپوليس قرارگرفته است .
پرسپوليسي كه بعد از يك فصل تقريبا خوب و فوتبال زيبا با سرمربيگري مصطفي دنيزلي حالا چشم به فصل جديد دوخته است . مربي كه هرچند درمدت حضورخود درپرسپوليس از سه جام دست نخورده هيچ كدام را تصاحب نكرد اما داراي محبوبيتي زياد دربين هواداران شده و هنوزهم هواداران براي اين مربي احترام زيادي قائل هستند . تنها نقطه ي تاريك درپرونده ي دنيزلي به نيمه نهايي جام حذفي بازمي گردد بازي كه اين مربي بااشتباهات فراوان خود صدهزار هوادار داخل استاديوم وميليون هواداررا مايوس كرد كه همان نتيجه باعث كناررفتن او وپايان يافتن مديريت محمدحسن انصاري فرشد .
اما با روي كارآمدن حبيب كاشاني رويه جديدي در پرسپوليس بوجود آمد و افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم منصوب شد . قطبي كه مورد تاييد مربيان بزرگ و صاحب سبكي چون گاس هيدينگ و ادوكات است .
كاشاني همچنين در فصل نقل و انتقالات نيز فعالانه كرد وبدوراز سرصدا و به اصطلاح مديرتيم رقيب بدون تركاندن بمبي توانست بازيكنان مورد نظر كادرفني كه همچنين مورد تاييد هواداران نيزهستند را جذب كند .
اما همانطوري كه گفته شد پرسپوليس فردا درمقابل صنعت نفت آبادان قرارخواهد گرفت . دو تيمي كه ازنظر فوتبالي شباهتي به هم ندارند و حتي نوع بازي اين تيم آباداني مي تواند بزرگترين برگ برنده ي پرسپوليس در بازي فردا باشد زيرا آنها هنوز سنت تيم هاي خوزستاني رارها نكردند و به همان شكل كندبازي مي كنند كه قطعا درمقابل تيم سرعتي
پرسپوليس روز بسيار سختي را پشت سرخواهند گذاشت .
بدون شك اگر افشين قطبي وكادرفني دراين مسابفه در ارنج تيم خوب عمل كند و مهره هايي را كه بايددر پست هاي تخصصي خود بازي بگيرد پرسپوليس مي تواند از ميدان آبادان 3امتياز حساس را بدست بياورد در غير اين صورت كار مشكل خواهد شد .
احتمال برد پرسپوليس: 30 درصد
احتمال برد صنعت نفت : 20 درصد
احتمال مساوي : 50 درصد
به اميد موفقيت و پيروزي ارتش سرخ
اخبار باشگاه : زرينه : نصرتي را به بازي فردا مي رسانيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حاليكه رسانهها خبر از غيبت محمد نصرتي در بازي با صنعتنفت دادهاند، پزشك پرسپوليس ابراز اميدواري كرد كه اين بازيكن براي بازي روز پنجشنبه آماده شود.
فريد زرينه در گفتگويي اظهارداشت : نميدانم رسانهها بر چه اساسي خبر دادهاند كه نصرتي به بازي مقابل صنعتنفت نميرسد، ما در اين مورد اظهارنظر قطعي نكردهايم و در تلاشيم تا نصرتي به بازي فردا برسد.
وي افزود: نصرتي از ناحيه عضلات ران آسيب ديده ولي ما براي رساندن اين بازيكن به شرايط بازي، نااميد نيستيم. احتمال بازي نصرتي مقابل صنعتنفت وجود دارد و تلاش ميكنيم تا اين بازيكن در اولين بازي پرسپوليس به ميدان برود.
زرينه در خصوص مصدوميت رودباريان و خرسندي گفت: آسيبديدگي اين دو بازيكن برطرف شده و آنها مشكلي براي بازي كردن ندارند. اگر كادرفني صلاح بداند، رودباريان و خرسندي ميتوانند پرسپوليس را همراهي كنند.
اخبار باشگاه : قطبي : پرسپوليس من قهرمان خواهد شد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وقتي مربي قصد فعاليت در تيم بزرگي مانند پرسپوليس را دارد، بايد بداند كه تيمش بايد در هر بازي برنده باشد.
افشين قطبي در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس گفت: وقتي يك مربي قصد فعاليت در تيم بزرگي مانند پرسپوليس را دارد، بايد بداند كه اين تيم با اين تاريخ و هوادار در هر بازي پيروز باشد. اطمينان دارم كه با كمك خوردبين، كاشاني، استيلي و مرزبان پرسپوليس ميتواند تيمي باشد كه بازيهاي تماشاگر پسندي را انجام دهد.
من تا به حال در چهار جلسه تمريني پرسپوليس حضور داشتهام و خوشبختانه بازيكناني را در تيم ميبينم كه دوست دارند ياد بگيرند.
وي با ابراز رضايت از بازيكناني كه جذب پرسپوليس شدهاند گفت: فوتبال مانند زندگي است. در بعضي زمانها همه چيز بر وفق مراد است و بعضي وقتها نيز اين چنين نيست. مهم اين است كه پرسپوليس در پايان فصل قهرمان ليگ ميشود. بسياري به من ميگويند كه نگو كه پرسپوليس قهرمان ليگ خواهد شد؛ اما، من به دليل اعتقادي كه به تيمم دارم ميخواهم از هماكنون بگويم كه تيمم قهرمان است. در واقع من براي همين كار به اين جا آمدهام. ميخواهيم با كمك كادر مديريتي، فني و بازيكنان تيمي را بسازيم كه فوتبال ايران را عوض كند.
قطبي ادامه داد: بازيكنان ايراني احساس و تكنيك خوبي دارند و از فيزيك خوبي نيز بهره ميبرند. آنها بايد تنها در مسايل تاكتيكي و استفاده از ضربات ايستگاهي بهتر باشند و آن گاه تيمهاي ايراني ميتوانند با بزرگترين تيمهاي جهان مسابقه بدهند.
وي با ابراز رضايت از وضعيت باشگاه گفت: كاشاني همه چيز را از بيرون زمين درست كرده است. او سخت تلاش ميكند كه بيرون از زمين همه چيز براي پرسپوليس صحيح باشد و ما نيز در تلاشيم كه درون تيم همه چيز به خوبي پيش برود.
دوست دارم كه بار ديگر تاكيد كنم كه پرسپوليس امسال قهرمان ليگ خواهد شد و بازيكنان نيز براي همين سخت تلاش ميكنند. هواداران پنج سال پرسپوليس را تشويق كردند؛ اما نتوانستيم قهرمان شويم. امسال آنها ما را تشويق ميكنند و ما نيز قهرمان ميشويم.
قطبي در مقايسه خود با مورينيو اظهار داشت : مورينيو نيز زماني كه در پورتو بود تنها يك مترجم بود و پس از آن به عنوان مدير تيم جوانان بارسلونا انتخاب شد. پس از اين سمت با پورتو قهرمان اروپا شد و پس از آن چلسي را قهرمان انگلستان كرد. من مورينيو نيستم؛ اما اگر در فوتبال خوش فكر باشي و تجربهي خوبي نيز داشته باشي ميتواني مربي يك تيم بزرگ شوي.
فكر نميكنم براي سن چهل و سه سالگي رزومهي بدي داشته باشم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما يك مربي نتيجهگرا هستيد گفت: تيمهاي ايراني بازيكنان تكنيكي خيلي بزرگي دارند؛ اما در فوتبال مدرن نتيجه بسيار مهم است. متاسفانه تيمهاي ايراني از جمله تيم ملي ايران سازماندهي خوبي در خط دفاع و حمله ندارند و نخستين چيزي كه براي من مهم است، سازماندهي ساختار حمله و دفاع است.
در تمرينات پرسپوليس ديدم كه بازيكنان ميتوانند همه حمله كنند؛ اما، آنها همگي نميخواهند كه دفاع كنند. ما اگر ميخواهيم در يك بازي به پيروزي برسيم، اول بايد دفاع كنيم و پس از آن است كه ميتوانيم به فكر پيروزي باشيم. در سالهاي قبل قشنگ بازي كردن بسيار مهم بود؛ اما هم اكنون در پرسپوليس ميخواهيم فوتبال مدرن بازي كنيم. ضمن آن كه ميتوانيم هم پيروز شويم و هم زيبا بازي كنيم؛ اما اين به صرف زمان زيادي نياز دارد و بازي مقابل صنعت نفت نخستين گام ما خواهد بود.
وي دربارهي ديدار برابر صنعت نيز گفت: در بازيهاي اول بر اساس سيستمي كه استيلي و مرزبان كار كردهاند، مقابل حريفان قرار خواهيم گرفت و انتخاب يازده بازيكن به عهدهي كادر فني است. اطمينان دارم كه در بازي برابر صنعت نفت به پيروزي ميرسيم.
وي دربارهي هواداران پرسپوليس نيز گفت: تا به حال در عمرم چنين هواداراني را در هيچ جاي دنيا نديدهام. در كره ميگفتند كه بهترين تماشاگران متعلق به اين كشور است؛ اما هماكنون من ميگويم پرسپوليس بهترين تماشاگران دنيا را دارد.
باور اين كه هواداران از آبادان و تبريز به تهران ميآيند تا تمرين تيم را تماشا كنند، باور نكردني است. ما براي آنها تمام تلاش خود را خواهيم كرد. ميبريم و خوب نتيجه ميگيريم و فكر ميكنم در بيشتر بازيها نيز قشنگ بازي كنيم.
يكي از خبرنگارهاي خانم از قطبي پرسيد چه قولي به هواداران زن پرسپوليسي ميدهيد كه قطبي نيز گفت: اولين چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه ما همه براي اول شدن در ليگ ميجنگيم. من روزي كه به پرسپوليس آمدم، گفتم كه تمام قلب و خونم را به پرسپوليس ميدهم.
در زمان كودكي تمام زندگيام فوتبال بود. در اتاقم يك راديو داشتم و جورابي را به صورت توپ درآورده بودم. ز
ماني كه از راديو بازيهاي پرسپوليس پخش ميشد و كلاني، پروين و خوردبين گل ميزدند من با آن جوراب شوت ميزدم. فوتبال مانند عشق است و مردم را دور هم جمع ميكند. خوشحالم كه چنين هواداراني داريم.
خبرنگاري پرسيد چه فاكتورهايي را در پرسپوليس ديدهايد كه قول قهرماني ميدهيد؟ قطبي پاسخ داد: وقتي تيمي ميخواهد قهرمان شود بازيكنان بسيار مهم هستند. در مدت چهل روز كه از تمرينات گذشته، فضاي بسيار مثبتي در تيم وجود دارد.
من در تمرينات چيزهايي را ميبينم كه شايد هر كس نتواند آنها را ببيند. من با گاس هيدينكي كار كردم كه پس از ده دقيقه نشستن بر روي نيمكت متوجه ميشد كه كدام بازيكن خوب بازي ميكند و كدام بازيكن بد. ادوكات نيز مربي بود كه هميشه پيروز بود. فكر ميكنم با كار كردن در كنار چنين مربياني چيزهاي زيادي را آموختهام كه ميتوانم آن را به تيم وارد كنم. ما بازيكنان و مديريت خوبي داريم. ضمن آن كه از هواداران فراواني برخورداريم.
اين بسيار مهم است كه من صحبت از قهرماني ميكنم. اين صحبت من را بازيكنان ميخوانند. از آنها ميخواهم كه بفهمند ما يك وظيفه داريم و آن قهرماني پرسپوليس است.
اخبار باشگاه : خوردبين : پرسپوليس با اختلاف گل بالا صنعت نفت را شكست ميدهد
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميتوانيم صنعت نفت را با اختلاف گل زياد شكست بدهيم.
محمود خوردبين در گفت و گو با خبرنگار ما، اظهار داشت: 2 بازيكن خارجي كه از آفريقا و صربستان در تمرين شركت كرده اند، در حد پرسپوليس نيستند و نميتوانند براي ما مفيد باشند. هيچ برتري نسبت به بازيكنان ايراني ندارند.
وي ادامه داد: در پرسپوليس همه يكدل هستند و هم قسم شده اند كه تلاش خود را براي موفقيت انجام دهند. اميدوارم گام اول را در ليگ برتر محكم برداريم تا ديگر هيچ حرفي پشت سر تيم نباشد.
سرپرست پرسپوليس افزود: هرچه حاشيه كمتر باشد، امكان موفقيت بيشتر ميشود. درست مثل زمانيكه در اين تيم بازي ميكرديم و همه فقط براي موفقيت پرسپوليس تلاش مي كردند.
وي تاكيد كرد: اگر بازيكنان جديدي كه جذب كره ايم مثل اقايي و خليلي بتوانند از تمام تواني خود استفاده كنند و بازيكنان فصل گذشته مانند نيكبخت با تمام توان بازي كنند، هيچ مشكلي در آبادان نخواهيم داشت؛ حتي مي توانيم با اختلاف چند گل اين تيم را شكست دهيم.
اخبار باشگاه : حضور احتمالي ليت سينگي در پرسپوليس
مدير برنامههاي الونگ از احتمال پيوستن يك مهاجم خارجي در پرسپوليس خبر داد.
مدير برنامههاي الونگ ابتدا درخصوص حضور الونگ اظهار داشت: چنانچه مشكل پروازي خاصي پيش نيايد الونگ راس ساعت 17 چهارشنبه (امروز) در تهران خواهد بود تا پس از بازي با صنعتنفت در تمرينات گروهي پرسپوليس شركت نمايد.
وي در ادامه صحبتهايش از حضور يك بازيكن كامروني ديگر در پرسپوليس خبر داد. وي در اين خصوص گفت: يك فوروارد كامروني كه آقاي گل ليگ كامرون نيز محسوب ميشود، مدنظر ما براي حضور در پرسپوليس است. «ليتسينگي» كه گلزن بسيار خوبي به شمار ميآيد، شنبه آينده به تهران ميآيد تا در صورت تاييد فني كادرفني و توافق بر سر مسائل مالي، به عضويت پرسپوليس درآيد.