Alaskaجان اين فناوري تازه اي گمون نكنم باشهنقل قول:
این فناوری تازه 6 ماه هست که به مرحله عملی رسیده، اون هم تو چند فرودگاه محدود (فعلا)
بلكه احتمال داره همون سيستم هاي شناسايي متداول گمركها و فرودگاه ها كه دوستان اشاره كردند هست البته با قدرت اشعه ي ضعيفتر چون زيادش خطرناكه و بخاطر بحث امنيتي و تهديدات تروريستي اقدام به نصبشون براي بازرسي افراد كردند
راستش من فكر مي كنم اينجور بحثهاي علمي مفيد و آموزنده هست برعكس بحثهاي سياسي!نقل قول:
اینقدر هم نیاز به بحث نداره
اما چند واقعيت:
واقعيت 1 - بعضي دوستاني كه توي اين توپيك پست دادند كارشناسهاي اهل فن هستند و من مي شناسم...
فقط يك اشكالي كه توي محيط هاي فرومي و مجازي هست و البته ربطي هم مستقيما به اين توپك نداره اينست كه حتي يك كاربر12 ساله كه با مسائل علمي ممكنه كامل آشنا نباشه هم ميتونه بياد و با يك متخصص راحت بحث كنه و ممكنه حتي چون نميشناسش يا چون خيال ميكنه يكي مثل يا همسن خودش هست بگه نه بابا تو حاليت نيست...
واقعيت 2 - اصل علم تقريبا ثابت هست و اين فناوري هست كه در حال پيش روي سريع هست.هنوز هم نظريات علمي اينشتين مربوط به 100 سال پيش يا قوانين نيوتن و اصول 3 گانه ي كپلر مربوط به قرون وسطي و حتي نظريات ارشميدس در مكانيك سيالات و اصول اقليدس و فيثاقورس در رياضيات و مربوط به چند هزار سال پيش داراي اعتبار علمي%100 بوده و هست و خواهد بود و در عاليترين سطوح دانشگاهي بررسي مي شوند
پس نبايد بگيم برو بابا علم ثابت نيست كه ! يا شايعات عجيب و غريبي كه اصلا مبناي علمي ندارند رو زود بپذيريم چون در غير اينصورت با يك انسان عوام و خرافاتي يكسان هستيم با اين تفاوت كه او به حرفهاي غير علمي قديمي اعتقاد دارد و ما بر روي حرفهاي غيرعلمي امروزي كه در هر حال هر دو از دهن دانشمندان و اهل فن و تخصص بيرون نيامده
خواهشا هيچيك از دوستان عزيزم اين نوشته هاي من رو خطاب به خودش ندونه چون خيلي وقت بود مي خواستم قدري مشكلات زمانه ي خودمون رو يك جايي بنويسم كه تيرم گرفت و حسش هم اومد كه اينجا لاي بحثهاي خوب دوستان بنويسم