-
sega be 2 dalil
1- masalan age alan bekhahin bazihaye ps1 ro bazi konin hameye marahel ro hefzin va tekrari va loose
vali to sega hanooz tazegi dare va jalebe
2- avalin dastgahi bood ke man ba on be donyaye MORTAL COMBAT ( makhsoosan 3 special edition) vared shodam
-
-
سلام
پس بگو همه سگا دوست دارن کسی نیست بگه قیمت دستگاها تو بازیار چنده هرکی یه دستگاه رو بگه
من مال پی اس تو رو می گم الان قیمتش رفته بالا ترفای 200 هزار تو مان هست البته با تمام تشکیلا با ضمانت ولی اگه عادی بخواهی 195 هم هست با کمی پایین تر
-
sega بهترینه ولی ps3 یه دیگست
سگا پر از خاطره است وps3 عالیه
-
سلام
پس ما نتیجه می گریم از این صحبت ها که بیشتر کسانی که در اینجا هستن بهترین دستگاهی رو که دوست داشتن بیشتر از همه سگا است ولی هنوز کسی از نینتندو چیزی نگفت و میکرو
-
میکرو ولی بیشتر از اون ps1
-
ای بابا. اکثریت بچه های نسل سگا هستین که! به نظر من بهترین آتاری هستش آخه وقتی اومد همه بچه های دوره ما تو کفش بودن که این چیه! آخه اولین تو دمیا بود و بعضی ها مثل من متعجبانه نگاه میکردن به این آخرت تکنولوژی! هر کی داشت آخرت پولدار بود!!! هههههههههییییییییی روزگار. یادش بخیر.
-
سگا. چون دوران کودکیم رو پر کرد. خصوصا بازی Kombat که بعضی از رمز هاشو هنوز یادمه.
-
در کل من با اینکه با دندی و ترمیناتور (همون آتاری خودمون) شروع کردم ولی به نظر من هیچ کدوم از کنسول های قدیمی به یاد ماندنی تر از سگا نمیشه.واقعا بی نظیر بود.بازی KOMBAT3 روی سگا منو به وجد میوورد.
یادش بخیر...
-
فقط sega ! اصولا با اون بازي نينجا و ترميناتور و اينا كلي حال مي كرديم !!!