سلام دوست عزیز .سورس کامل که نمیشه .نون اضافه نمیخوای ؟ آقا معلومه که نمیشه اگرم بشه سخت بشه اینطوری که برنامه نویسا بیچاره 100% بودند. :D
Printable View
سلام دوست عزیز .سورس کامل که نمیشه .نون اضافه نمیخوای ؟ آقا معلومه که نمیشه اگرم بشه سخت بشه اینطوری که برنامه نویسا بیچاره 100% بودند. :D
منم از اول همين رو گفتم !
نون اضافه هم نمي خوام ! به حق خودم راضي هستم !ميدمش به تو ! :wink:
سلام .
قربون آدم چیز فهم .پس مشگلی نیست.
:D :mrgreen:
سلام دوستان .میشه یه لینکه جدید بدین هیچکدوم از اینکاتون کار نمی کنه(غیر از کرک)
مر30
سلام دوستهای عزیز ی که خیلی به سورس علاقه دارن
من یک برنامه سراغ دارم که با اون میشه تقریبا همه فایلهای اجرایی رو که نوشته شده رو شبیه سازی کرد البته سورس نه بلکه شبیه سازی این برنامه به شما این امکان رو می ده که به راحتی برای هر برنامه ای پک جدید تولید کنید مثلا برای یک برنامه پک فارسی تولید کنید یا مثلا پلاگین تاریخ شمسی رو به برنامه مورد علاقه خود اضافه کنید و صدها کار دیگه
این برنامه با تولید فایل جدید برای هر برنامه از سورسر ها خیلی بهتره یعنی صد در صد بهتره
حتی می تونید برنامه هایی که با ویژوال بیسیک یا دلفی نوشته شده رو هم شبیه سازی کنید
هر کی می خواهد در این مورد بیشتر بدونه می تونه به من ایمیل بزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای آذزسافت چرا نرم افزار هایی که خودتون دستکاری کردید رو برای ما معرفی نمیکنید ؟ البته من دانلود کردم قفل تلفنیتون رو .اگه میشه تو یه تاپیک جداگانه مغرفی کنید .
سلام دوست عزیز .اگه میخواهید به بچه ها این برنامه رو بدین که یا علی در غیر این صورت امیل رو اصلا مخالف هستم زیرا اینجا میشه ایمیل دونی و از موضوع خارج میشه .
سپاسگزارم
آقایون محترم این نرم افزار چون حجمش زیاده و من فعلا قادر نیستم اون رو آپ لود کنم برای همین اونایی که علاقه دارن می تونند از طریق ایمیل با من هماهنگ کنند تا اگر لازم باشه براشون از یک طریق دیگه بفرستم باید بگم این یک نرم افزار روسیه که من تا حالا نتونستم براش یک لینک دانلود تو اینترنت پیدا کنم
در ضمن من تا حالا نشده برنامه ای رو نتونم با اون شبیه سازی کنم یعنی هر برنامه ای رو که دلتون بخواهد می تونید با این کلا شبیه سازی کنید حتی امکانات جدید بهش اضافه کنید یا یک بخش از یک برنامه دیگه رو بهش اضافه کنید مثلا فکر کنید بخشی از عملکرد جت آودیو رو می تونید به نرو اضافه کنید نمونه کارش هم همون قفل تلفنی بود که اسپای عزیز بهش اشاره کرده بود که تو محیط دلفی نوشته شده بود که من تونستم با استفاده از این برنامه کلا عملکرش رو تغییر بدم
حالا هر کی دلش می خواهد می تونه با من هماهنگ کننه
nasserazarsoft جان اگه میشه حداقل اسم برنامرو بگید تا اگه جایی دیدیمش بدونیم چیه شاید داشته باشیمشو خبر نداریم!!!
ممنون
ويروس ميروس هم مي تونه شبيه سازي كنه