من که قبلا مراتب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از WooKMaN به جا آوردم !! :31:
جا داره حالا از nightmare هم تشکری بکنم...عزیز دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من که قبلا مراتب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از WooKMaN به جا آوردم !! :31:
جا داره حالا از nightmare هم تشکری بکنم...عزیز دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون
دقيقا فرمايش شما درست. ولي مشكل از طرف من هستش كه من نمي تونم توي سيستمم اين برنامه را نصب كنم. چون از طرف ادمين قلفيده.
اي كاش بدون نصب برنامه اي بود كه ميشد ازش كار كشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كه زحمت آپ اون رو كشيدي . عكسهاش هم كنارش آپ كن. آخه مي دوني چيه . حال ندارم قورت بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سری دوم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
850 اسمایلی خشنگ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالش رو ببرین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.6MBکد:http://www.parsaspace.com/wookman//smiley/850_Smiles.rar
پسورد فایل :
;)کد:p30world.com
فکر کنم از این به بعد شاهد هزاران ووکمن تو این انجمن باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول!
دستتون درد نکنه. خیلی عالین.
ووکمن دووووووووووست دارممممممممممم ! :40: :11:
بعضی از share کردن ها خیلی بیشتر از باقی مواقع ثواب داره ، share کردن این smile ها از اون دسته هست ... !:31:
عالی بید . ممنون
اینم برای سری 850 تای دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.parsaspace.com/nightmare/Smile2/
( ووکمن تو بذار من لینک جدا جداشون رو میدم ، کل کله ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تا بعد ....
nightmare جان واقعا ممنون... :11:
چه باحال
حالا چه جوری از اونا با اون برنامه می شه استفاده کرد؟یعنی باید چی کار کرد؟