همه ی نرم افزار ها همینطوره.نقل قول:
مسلم است که برای فشرده سازی قوی نیاز به وقت هست البته به میزان قدرت سیستم شما و رم شما نیز بستگی داره:5:
Printable View
همه ی نرم افزار ها همینطوره.نقل قول:
مسلم است که برای فشرده سازی قوی نیاز به وقت هست البته به میزان قدرت سیستم شما و رم شما نیز بستگی داره:5:
سلام
دوست عزیز نوارهای صوتی عزیزی را به mp3 تبدیل کرده ام اما چون در 20 سال پیش ضبط شده است
می خواهم از نظر کیفیت آنها اصلاح کنم وهم می خوام آنها را ویرایش کنم ویا با اکو تغییراتی روی آنها
انجام بدم لطفا بفرمائید از چه نرم افزاری استفاده کنم.
متشکرم
Winrar....
استاد این کار adobe audition 2 است:46:نقل قول:
بيشتر از winrar استفاده ميكنن...واسه فشرده سازي.....يكيش خودم
اگه دوست دارین یاد بگیرین که چطوری ۱۰گیگابایت فیلم در ۳۰۰مگابایت فشرده شد یا یک گیگابایت فیلم چطوری به ۱۰ مگابایت رسید به ادامه مطلب مراجعه کنین!
فیلم ۱۰ دقیقه ای آموزش به اضافه ی آخرین نسخه نرم افزار ۷زیپ
7Zip 9.2 Final
از آدرس زیر میتونید دانلود کنید
کد:http://ehsanavr.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=compress_with_7zip.exe
من از برنامه ی POWER ARCHIVER استفاده می کنم آخه همه جور فرمتی رو تقریاً ساپورت می کنه ولی در کل 7Z رو ترجیح می دم ؛ WINRAR به خاطر معروفیتش بیش تر محبوبه و البته قابل ریکاوری بودنش:46:
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
دوستان من به تاریخ آخرین پست دقت نکردم چرا هنوز این نظر سنجی بازه؟
شرمنده:11:
نقل قول:
عالی بود .... هاردم داشت دیگه میترکید نمی دونستم با این تکنیک همچین حرکتی میکنن عالی شد ....
WinRar خیلی خوبه. فقط یه مشکلی که باهاش دارم این خطای CRC فایلهای دانلودی هست.
بعضی وقت ها هم CRC هیچ راه حلی نداره.
نمی دونم تو بقیه نرم افزارها هم این مشکل هست؟
من الان حدود 11 سال هست که کامپیوتر دارم ، نمیگم از اول ولی از وقتی که یادم میاد winrar استفاده میکنم و راضی هستم