تو این سه تا با تفاوت کمی ان 73 بهتره
Printable View
تو این سه تا با تفاوت کمی ان 73 بهتره
البته نمیشه لزوما گفت اگه دوتا ال سی دی با رزلوشن Qvga داشته باشیم اونی که کوچیکتره با کیفیت تره ! همونطور که ال سی دی v3x از خیلی ال سی دی های کوچیکتر از خودش با رزلوشن ( QVGA) با کیفیت تره !
اما بین این 3 تا ! K800 رنگایه خیلی پر حرارت و جذابی داره ! N73 هم تقریبا همینطور البته کمی بزرگتره ال سی دیش !
در کل به نظرم N73 تا حدودی بهتره ! البته تو نور اتاق شاید K800 به خاطر رنگایه پر حرارتش بهتر باشه یا P990 با ال سی دی بزرگش جذابتر باشه ( یکی از دوستان گفته بود میشه پیکسلاش رو دید یا یه همچین حرفایی ! به هیچ وجه اینجوری نیس ! ) اما زیر نور خورشید N73 خیلی از دوتای دیگه بهتره ! به خصوص P990 که زیر نور تا حدود زیادی مات میشه و این واسه یه ال سی دی تاچ اسکرین که خیلی از کارهای گوشی با همین ال سی دی انجام میشه ضعف بزرگیه !
من دقیقا قبلا همین تایپیکو زده بودم با همین نظر سنجی ولی 6131 هم توش داشت و کلنگ جان گفت مقایسه اشتباهی کردی نباید گوشی 16 ملیون رنگ را با 256 هزار مقایسه کنی و تایپیک حذف شد و این اصلاح شده آن تایپیک استنقل قول:
عزیزم شما ظاهرا مفهوم پیکسل رو نفهمیدی مثلا وقتی می گن 240 در 320 منظور اینه که در یک مساحت مشخص (مثلا 1 میلی متر مربع) 240 در 320 پیکسل وجود داره نه در کل صفحه پس بزرگی یا کوچکی صفحه در کیفیت شرط نیستنقل قول:
بازم میگم کارخانه هایی مثل سامسونگ و موتورلا رو وارد نکنید قبول دارم خیلی با کیفیت هستن ولی باید بحث رو بین این 3 گوشی ادامه داد لطفا
نقل قول:
بابا بی خیال کی این حرفو زده.
240 در 320 یعنی تعداد کل پیکسل های صفحه.
اگه غیر اینه بگین.
دوست من مثال شما هم اشكال داره!نقل قول:
چطور نسبت تراكم پيكسل ها شرطه ولي ابعاد شرط نيست؟!
رزولوشن يك صفحه نمايش يك عدد تعريف شده است ونه ربطي به تراكم داره نه به ابعاد!
اشكال مثال شما اينه كه شما ميگي تراكم پيكسلها توي يه مساحت مشخصهستش كه اينم ميشه بهش ايراد وارد كرد!
اون صفحه 2 اينچي تفاوت تراكم پيكسلهاشو با يه صفحه 8/2 اينچي براي من توضيح بده!
به تراکم پیکسل در صفحه می گن Dpi یعنی نقطه در اینچ مربع.نقل قول:
اشكال مثال شما اينه كه شما ميگي تراكم پيكسلها توي يه مساحت مشخصهستش كه اينم ميشه بهش ايراد وارد كرد!
بابا بیخیالنقل قول:
عزیزم شما ظاهرا مفهوم پیکسل رو نفهمیدی مثلا وقتی می گن 240 در 320 منظور اینه که در یک مساحت مشخص (مثلا 1 میلی متر مربع) 240 در 320 پیکسل وجود داره نه در کل صفحه پس بزرگی یا کوچکی صفحه در کیفیت شرط نیست
اگه اینجوری باشه که همه ی ال سی دی ها یه کیفیت رو دارن و ربطی به بزرگی و کوچیکیشون نداره(تازه بزرگها کیفیتشون بهتر میشه)
تاییدنقل قول:
دوست من مثال شما هم اشكال داره!
چطور نسبت تراكم پيكسل ها شرطه ولي ابعاد شرط نيست؟!
رزولوشن يك صفحه نمايش يك عدد تعريف شده است ونه ربطي به تراكم داره نه به ابعاد!
اون صفحه 2 اينچي تفاوت تراكم پيكسلهاشو با يه صفحه 8/2 اينچي براي من توضيح بده!
120٪ تاییدنقل قول:
به تراکم پیکسل در صفحه می گن Dpi یعنی نقطه در اینچ مربع.
که بیشتر واسه عکس به کار میره و مثلآ عکس که 96 dpi هست یعنی 96 نقطه (پیکسل) در یه اینچ مربعش هست که هرچی بالاتر باشه عکس با کیفیت تر هست
dot per inch
این حرف هایی که زدین مطمئنین؟ تا اونجایی که من می دونم مساحتی بوده شاید اشتباه می کنم