ساسال جان تو پست بالا چقدر شکلک در اوردی
Printable View
ساسال جان تو پست بالا چقدر شکلک در اوردی
بذار حال کنه بچهنقل قول:
زیمنس را دیگه کی میخره برند از این داغونتر نبود دربارش بحث کنید:27:
با برند بنکیو زیمنس تا اونجایی که من اطلاع دارم برای بازارهای شرق آسیا تولید میشه فقطنقل قول:
ببيخشيد ساسال يعني چي؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدشم مگه شكلك زياد گذاشتن اشكال شرعي داره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه مدل از زیمنس بگی من قبولت دارم:21: :31: :21::31: :21::31: :21::31: :21::31: :21::31: :21:نقل قول:
خوب شما که اینقدر سنگ زیمنس رو به سینه میزنی عکس چندتا مدل جدیدش رو با مشخصاتش بزار شاید متقاعد شدن!
بابا من نمیدونم چرا الکی سر یه گوشی که واقعا به لعنت خدا هم نمیارزه اینهمه دارین دعوا میکنین و بچه ها رو به جون هم میندازین ....
اگه یه گوشی بود که واقعا ارزش بحث کردن و وقت گذاشتن بود حرفی نبود ولی اصلا زیمنس در حد این حرفا نیست ....
اینقدر نوکیا و سونی و سامسونگ مسایل عنوان نشده دارن که دیگه کسی نمیره سراغ تحقیق درباره این که چرا زیمنس طرفدار نداره ...؟ بابا بیخیال دیگه ...
همه بچه ها اینجا دارن میگن گوشی خوبی نیست به هزار و یک دلیل اونقت یه نفر میاد و حرف خودشو میزنه ....
فقط یه نصیحت به این دوست خوبم ....
پسر خوب اینجا اینقدر بچه ها اطلاعاتشون بالاس و اینقدر از هر گوشی اطلاعات دارن که وقتی میگن به این دلایل زیمنس موفق نبوده دیگه باید قبول کرد نباید که با تک تکشون بحث کرد که نه اینجوری نیست ....
پست آقا سامان کاملا تایید میشهنقل قول:
[quote=Siemens!;1198887]شما یه مدل از زیمنس بگی من قبولت دارم:21: :31: :21::31: :21::31: :21::31: :21::31: :21::31: :21:[/quote}
CX70//SX66/ST60/AL21/AF51 و کلی مدلهای آشغال دیگه حالا قبولم داری :27: :21: :27: :21:
[quote=ali_chenger;1201344]پست آقا سامان کاملا تایید میشه
شما چرا یه شرکت تولید موبایل نمیزنی حتما موفق می شی:2:نقل قول: