شما هم برو سراغ p5n e sli که این بالا معرفی کردم ولی با لینوکس کار کردنش رو باید از این سایتها بخونی ببینی کسی نصب کرده یا یه سرچ گوگلنقل قول:
گلایه نداره یه کم صبر کنی حتما به کمک میشه عزیز
Printable View
شما هم برو سراغ p5n e sli که این بالا معرفی کردم ولی با لینوکس کار کردنش رو باید از این سایتها بخونی ببینی کسی نصب کرده یا یه سرچ گوگلنقل قول:
گلایه نداره یه کم صبر کنی حتما به کمک میشه عزیز
zonealarm جان بازم میارزه من داشتمش فقط بخاطر مشکل با مد ردش کردمنقل قول:
ترابي جان يه مدل باحال ديگه هم از Abit هست با نام IL9 Pro
اين هم چيپ 945 داره و خوب در تست ها عمل كرده
سلام
نمی دونم درست تاپیک زدم یا نه؟؟؟
می شه این دو تا رو با هم مقایسه کنید؟؟؟؟
ASUS p5n32-E SLi و ASUS Commando
اگه قیمتاشون هم بگین ممنون می شم
هیچکدام از این دو دارای دو تا ورودی IDE نیستند اگه این زیاد مهم نیست چقدر میخوای هزینه کنی ؟نقل قول:
سلام
به نظر دوستان برای سی پی یو ( Core2 duo E6700 ) چه بردی تو قیمت متوسط عالیه؟
در قيمت متوسط Gigabyte 965P-DS3 هستنقل قول:
خب .. امروز رفته بوديم بازار كه مادربورد Kn9 Ultra رو بگيريم - رفتم مغازه .... تو بازار ... !
مرده گفت برو 20 دقيقه ديگه بيا , رفتن برات بيارن .. تا خواستم برم اشاره كرد كه 5 دقيقه ديگه هم بياي خوبه - همون لحظه يه نفر وارد شد كه جعبه مادربورد دستش بود كه منم ديدم Kn9 Ultra هست اما خودم و زدم به خنگي كه آره نديدم برو بيام ببينم چه كلكي مي خوان سوار كنن ..
منم 20 دقيقه ديگه برگشتم , مادربورد و گذاشت جلو باز كرديم ديدم : دفترچه راهنما نداشت - از 6 تا كابل ساتا فقط يكي گذاشته بودن ! هر دو كابل هاي IDE هم برداشته بودن !
تا جعبه رو باز كردم مرده گفت واستا يه IDE دور بالا هم برات بيارم .. ا نه مثل اينكه اينا اصلا IDE ندارن نمي خواد ..
بهش مي گم اين چرا دفترچه نداره ؟ مگه نمي دونم فكر كنم ابيت كل سري جديداشو دفتر چه نگذاشته . اشاره كرد به قفسه گفت اونارو ببين اونا هم ندارن !
منم گفتم : %%^#&)^&%$$ - &^%%$%$ !
اومدم بيرون !
تو دلم گفتم آره &%$#$% !
اينطوري شد كه دزدي در روز روشن اتفاق افتاد . دوستان خواهشن هر چيزي مي خوان بخرن قبلش يه Review ازش ببينن تا يه وقتي بعدا پشيمون نشن .
سلام :18: :18: :18:
اینجا لااقل از این خبرها نیست تازه خدا رو شکر اگه مشتری ثابت باشی یه بار جا سویچی میاد یه بار جا سیگاری یه بار تیشرت و از ات و اشغالای تبلیغاتی یا مثلا با لماندو به من یه پک کامل پیچ گوشتی دادن
:laughing: :laughing: :26: :26: :38:نقل قول:
منم گفتم : %%^#&)^&%$$ - &^%%$%$ !
اومدم بيرون !
تو دلم گفتم آره &%$#$% !
ولی از شوخی گذشته اینکار روز روشنه ببین شب تاریک چه خبره!
راستی قیمتش چطور بود؟