يعني چي يعني به ما تازه وارد ها نگاه نميكنين
مثل اين كه خودتون هم يه روزي تازه وارد بودينا !
بيخيال بحث رو عوض نمي كنم بر گرديم به بحص خودمون
Printable View
يعني چي يعني به ما تازه وارد ها نگاه نميكنين
مثل اين كه خودتون هم يه روزي تازه وارد بودينا !
بيخيال بحث رو عوض نمي كنم بر گرديم به بحص خودمون
تو درست ميگي ولي وقتي كه ما تازه وارد بوديم بحث رو اين جوريي نمينوشتيم:31:نقل قول:
خوب كجا بوديم....
من 6 ماه پیش قصد خرید این گوشی رو داشتم ولی تا الان پول نداشتم بخرمش حالا که پول دستم اومده نیست!
حالا خداوکیلی من لیاقت این گوشی رو که دارم که 6 ماه براش خون دل خوردم و ریاضت کشیدم یا شما؟
پسر خوب ما هم همچین چشم و گوش بسته نرفتیم سراغش ... منم 2 3 ماه مقایسه کردم از اونایی که داشتن پرسیدم و بعد گرفتم ....ولی با قسمت دوم حرفات بدجوری موافقم .. خدایی N73 لیاقت ادمهایی مثل تو رو داره ... قبول دارم ارزو میکنم همین روزا یه N73 خوشگل بیاد دستت :10:نقل قول:
اره ما هم تازه وارد بودیم ولی هیچ موقع دعوا را نمینداختیم ... با کسی کل کل نمیکردیم تا وقتی پایه خدمتیمون رفت بالا ... الانم که روزهای اخر خدمتمونه بازم عزت و احترام بچه ها خصوصا تازه واردهایی مثل شما رو داریمنقل قول:
شاید من از حرفهای شما بد برداشت کردم با این نظر شما هم موافقم که آدم گوشیش را دست هر کسی ببینه ناراحت میشه منم خودم کا800 دارم همین احساس را دارم :41: در کل ما مخلص تمام بچه های فروم از عضوهای جدید تا کاربر فعالها هستیم:10: :11: انقل قول:
شما كه 100% لياقتتون n73 هستش:46:نقل قول:
بابا جان برا بار صد هزارم ميگم منظور من با بعضي از مردمه
شما فرض كن كه آقاي X گوشي با ارزشي به نام X داشته باشه كه اون يارو اصلا نميدونه گوشي چيه و بياد با گوشي كارايي بكنه كه به اون گوشي نمياد و شما هم كه همون گوشي رو دارين چي پيش خودتون ميگين؟!
البته منظور از اين كه اونا لياقت n73 رو ندارند توهين نيست منظور اينه كه به گوشي n73 نيازي ندارند و مثلا گوشي 3310 براشون كافي باشه
شما هم ناراحت نبود n73 نباش تو بازار هست
پولش رو داشته باشي به راحتي تو دستته:46:
ببخشيد اشتباه شد چند تا فرستاد
درست ميگي.ولي اينو هم بگم كه آدم دلش براي 6600 يا k750 نميسوزه كه خز بشهنقل قول:
ولي شما فكرشو كن كه گوشي هايي مثلا n95 n73 n93 و.... خز بشن. اون موقع چي ميشه ؟!!!!:41:
ما هم چاكر شما و تمام دوستان هستيم :35:
من هر چي فكر كردم آخر به اين نتيجه رسيدم كه هر كسي دوست داره گوشيش خز نشه حالا ميخوات اِن 73 باشه يا كا 750 // مطمئنم كه شما حاضريد به همه n95 رو پيشنهاد كنيد تا گوشي شما زياد نشه .. پس شما معلومه كه دلت برا گوشيهايي مثل كا 750 n95 يا هر گوشيه ديگه اي كه بخوات خز بشه نميسوزه /
تازه به قول دوستان شايد اونايي كه لايقشون هست اينقدر باشن كه بخوان گوشي رو خز كنن :5: و در حد يك 1101 ازش كار بكشن .