نقل قول:
مشکل زیست شناسان اینه که سلول رو کوچیکترین عضو زنده بدن میدونن(چون خیلی دوست دارن به انتهای خلقت برسن و فکر میکنن دیگه اتم و اینا تهشه و همینطور برای رو کم کنی نظریه میدن) و کوچکتر از اون رو نمیتونن نظر بدن چون دیگه تشخیصش سخته.اما موجودات زنده بسیار هستند و هرگز قابل رویت نیستند.همونطور که سلول ها اعضا رو تشکیل میدن و شما میشی 1 موجود زنده موجدات بسیاری اجزای سلول رو تشکیل میدن که سلول میشه یک موجود زنده و ویروس یکی از همین موجودات هست.چون این زیست شناسان نمیخوان بپذیرن که کوچکتر از سلول هم زنده هست نمیخوان قبول کنن که موجوداتی که سلول ندارن زنده باشن.وقتی ویروس سرما خوردگی تا 48 ساعت دووم میاره و از بین میره این یعنی یه موجود زنده هست و تولد داره و پایان عمر داره.
اگر زیست شناسان و دانشمندان(علمی) دوست دارن همیشه استپ کنن و جلو نرن پس چه کسی همین سلول رو کشف کرد؟چه کسی در دل سلول ملکول رو کشف کرد؟بعد رفت و اتم رو کشف کرد؟بعد اتم رو شکافت و الکترون و پروتون رو کشف کرد؟ و . . .
و حالا کیه که داره روی نوترون و پروتون کار میکنه تا ببینه داخل اونها چی هست؟کیه که با دادن نظریه زره هیگز بعد از 50سال براش مدرک وجودی ارائه میکنه؟
اگر تمام اطلاعات و مقالات ما دروغ هست و افراد دیگه ای اینها رو کشف کردن و به من و شما ارائه دادن لطفا بگید تا از گمراهی! خارج بشیم
نقل قول:
شما میدونی ساختار DNA چطوری به صورت علم توی زیست شناسی اومد؟بنظر شما تا حالا تونستن ساختار کروموزوم رو با میکروسکوپ ببینن؟دقت کردید چگونه ساختار DNA کشف شد و دیگه کسی سعی نکرد بره دنبالش ببینه داستان چیه واقعاً؟آیا واقعاً این ساختار های خوشگل که به صورت سه بعدی طراحی میکنن و توی دانشگاه ها تدریس میشه یک علم اثبات شده هست یا فقط یک نظریه نزدیک به یقین هست؟
فقط یه پرتو ایکس از ساختار کروموزوم گرفتند و تا تنهاش رو نقاشی کردند!!!!
خب اگر شما میدونید چی هستن برا ما روشن کنید و بگید اینها رو کی گفته؟ و اینها که فقط نقاشی هست پس واقعیت چی هست؟
نقل قول:
اینها علومی هست که شما 6 سال براش زحمت کشیدی.و به شما گفتند که ویروس یک موجود زنده نیست و شما نمیتونی الان منو توجیه کنی چون بخودت اجازه نمیدی غیر از اونچه که توی کتابهاتون تدریس میشه به بقیه بگی.
دقیقاً من هر علمی رو که خواستم یاد بگیرم این مشکلات رو توش داشتم.تا سوال میکردم و نظرات متعددی میدادم استاد قاطی میکرد و گیج میشد و جواب های درهم میداد و همش اون چیزی که توی کتابش بود رو تکرار میکرد.خوب استاد من چرا از چیزی پیروی میکنی که خودت تجربشو نداری که الان توی جواب دادن گیر کنی!!!
جالبه این حالت برام خیلی اشناست
خیلی جاها هم من سوال پرسیدم، استاد!!! (البته بدون اینکه قاطی کنه و تته پته کنه خیلی ریلکس وبا اعتماد به نفس) بدون اینکه به سوال من جواب بده فرمودنن تو نمیفهی، اینها مسائلی هست فقط افراد خاص میفهنم، اینها رو هیچکس نمیدونه، اینها اسرار هستن، اینها و .... و بدون جواب دادن فقط عقل و شعور رو زیر سوال بردن به جای اینکه کوچترین جوابی داشته باشن(در حالی که مشخصه عقل و شعور چه کسانی ایراد بیشتری داره)
البته مثل اینکه شخص شما یکی از همون افرادی هستین که هم خاصه هم محرم اسرار که جواب همه سوالات رو در اختیار داره
نقل قول:
بله کاملاً متوجه میشم.حالا بمن بگید چطوری یه موجود غیر زنده میتونه از امکانات سلولی سلول زنده برای تکثیر پروتئین سازی استفاده کنه؟
این تعریف شما خودش داره میگه ویروس زنده هست.
شما فرض کنید ( یا کلا یقین کنید) ویروس زنده هست و اصلا بحث زنده و مرده بودن ویروس زیاد ارتباطی به مبحث تکامل نداره چون مبحث فرگشت روی زنده بودن یا مرده بودن بحث نمیکنه بلکه موجودات زنده رو مورد بررسی قرار میده
شما میفرمایید این نظریه کلا بی معنی هست ولی با اینکه چندبار ازتون خواسته شد ولی نظریه و تئوری که در دست دارین و انگار هیچکدوم از ایرادات گرفته شده نظریه تکامل رو نداره هنوز برای ما روشن نکردین!
کاش در مقابل این تاپیک یک تاپیک هم با موضوع پیدایش انی و از ابتدا کامل( همون تفکر الهی حالا با هر اسمی) وجود داشته باشه تا هزاران سوال و مورد نقض کننده این تئوری و تفکر اونجا بررسی بشه چون اینجا نمیشه به این موضوعات پرداخت
مثلا نظریه فرگشت حداقل توضیحی برای اعضای بلااستفاده بدن اورده ولی در یک تفکر مطلق چطور یک عمل عبث رو میشه چشم پوشی کرد
و خیلی موارد دیگه