:20: بوی کل کل میاد!نقل قول:
قبول!
ولی چی ریختی قرار بازی بزاریم؟!:13:
Printable View
:20: بوی کل کل میاد!نقل قول:
قبول!
ولی چی ریختی قرار بازی بزاریم؟!:13:
نه . بوی کل کل نمیاد . میخوام بگم من با Hworang خیلی حرفه ای هستم و هیچ کس جلوش بلند نمیشه .نقل قول:
بوی کل کل میاد!
قبول!
ولی چی ریختی قرار بازی بزاریم؟!
شما بگو از کدوم شهر هستی ؟
اطلاعاتم که اومده دقیقنقل قول:
بابت کل کل هم شوخی کردم، منظوری نداشتم:46:
من از تهرانم!
میدونم عزیز .نقل قول:
اطلاعاتم که اومده دقیق
بابت کل کل هم شوخی کردم، منظوری نداشتم
من از تهرانم!
ما هم قصد کل کلی نداشتیم .
منم از کرمانشاه .
پس بیخیال چون فکر نکنم مسابقات آنلاین داشته باشه !
:41:نقل قول:
حیف شد ولی بزن بزن باحالی میشد ها!
موفق باشی
از آشنایی باهات خوشحال شدم!
همین دور و بر ها تو کوچه پس کوچه های پیسی ورلد میبینمت!:10:
آره واقعا .نقل قول:
حیف شد ولی بزن بزن باحالی میشد ها!
موفق باشی
از آشنایی باهات خوشحال شدم!
همین دور و بر ها تو کوچه پس کوچه های پیسی ورلد میبینمت!
کاش میشد یه سایتی وجود داشت که میشد توی Tekken آنلاین بازی کنی .
منم خیلی خوشحال شدم از اینکه یه تیکن باز حرفه ای پیدا کردم .
با عرض سلام به همه يه مدت بود نبودم براي امتحانات ترم
خوب حالا ميريم سراغ اصل موضوع
براي اينكه همه از روش هاي بازي هم استفاده كنيم و از اين بازي با حال حيفه به اين راحتي رد بشيمنقل قول:
راستی T@z این تاپیک رو شما واسه چی زدی ؟!!!
يك پيشنهاد چطوره دوباره شروع به بازي كنيم و روشهاي بازي هم بزاريم البته درسته حوصله ميخواد
منم روشهاي بازي كنهاي جهاني ميزارم خوب اين هفته از كدوم شروع كنيم؟ از كدوم ورژن؟
فکر خوبیه، به نظر من اول یه آمار بگیریم ببینیم که کیا با کدوم ورژن بیشتر کار میکنن!نقل قول:
من که باورژن 3 و نسخه کاملتر شدش یعنی 4 بیشتر حال میکنم! البته بعضی فن هاش با 5 یکین ولی بعضی ها تغییر کردن و بعضی هاش هم اضافه شدن!
ولی در کل ورژن 4
آخه یه موضوعی هم که هست اینه که اگه فن ها و چند ضرب هاش رو هم بزاریم ممکنه تکراری باشه چون تو قسمت Pause که فن ها ریختن تو قسمت Practice mode هم چند ضرب ها!
پس چی کار کنیم حالا اساتید؟!:10:
بيشتر چند ضربهاي كه توي قسمت Practice mode مال خود بازيه ولي من خودم چندضرب هاي براي poulدرست كردم كه از ضربات معمولي وچند فن معمولي تشكيل شده كه اگه طرف اشتباه كنه دست كم 5 تا6 ضرب راحت ميخوره و كم كم براحتي مي بازه منظور من همين چند ظرت هاي ابدائي:46: :20:نقل قول:
خوبه .نقل قول:
براي اينكه همه از روش هاي بازي هم استفاده كنيم و از اين بازي با حال حيفه به اين راحتي رد بشيم
يك پيشنهاد چطوره دوباره شروع به بازي كنيم و روشهاي بازي هم بزاريم البته درسته حوصله ميخواد
منم روشهاي بازي كنهاي جهاني ميزارم خوب اين هفته از كدوم شروع كنيم؟ از كدوم ورژن؟
به نظر من از شخصیت های قوی این بازی شروع کنیم ./
من فقط با 5 بازی میکنم .نقل قول:
فکر خوبیه، به نظر من اول یه آمار بگیریم ببینیم که کیا با کدوم ورژن بیشتر کار میکنن!
دوست عزیز گرافیک 5 خیلی بالاتر از گرافیک 4 هست .
من یه چند ضربی با کینگ بلدم که شاید هیچکس بلد نباشه .نقل قول:
بيشتر چند ضربهاي كه توي قسمت Practice mode مال خود بازيه ولي من خودم چندضرب هاي براي poulدرست كردم كه از ضربات معمولي وچند فن معمولي تشكيل شده كه اگه طرف اشتباه كنه دست كم 5 تا6 ضرب راحت ميخوره و كم كم براحتي مي بازه منظور من همين چند ظرت هاي ابدائي
البته تیکن باز های قدیمی ممکنه بلد باشند .
البته این رمزی که میگم باید دکمه های L و R رو تنظیم کنید .
الآن هم دقیقا یادم نیست ولی در اولین فرصت میرم یه امتحانی میکنم .