-
بازي هاي
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
و Spider-Man 3
تو XP حداقل به 1 گيگ رم نياز داره ديگه چه بررسه به ويستا...بقيه مشخصات سيستم هم در حد Minimum requirement مورد نياز براي اين بازي هاست...
به نظر من رم ارتقاء بده و حداقل 1 گيگ بزار و تو اين بازي ها هم رزولوشن رو كمتر بكن مثلاً رو 600X800 قرار بده و بقيه گزينه ها رو هم رو Mid يا Low بزار ، اگه بازم ديدي جواب نداد اگه دلت خواست برو يخه فروشنده رو بگير.
-
من همين مشكل رو داشتم " پاورم 500 وات بود"
رفتم يه پاور 750 وات گرين خريدم خيالم راحت شد.. حتي خيلي سيستمم سريعتر شده!
-
سلام
خوب اول از همه -کار شما نوش دارو بعد از مرگ سهراب هست !!!!!!! - اول راهنمایی بعد خرید
در مورد سیستم من نفهمیدم رم شما 512 مگ هست یا 1 گیگ - این طور که معلومه ddr هم هست
در مورد سی پی یو تمام خانواده پیتنوم خصوصا پریسکات ها و پنتیوم دی ها گرمای اونها فوق العاده بالاست پس دمای اونها طبیعی هست
در مورد کارت گرافیک این کارت گرافیک یکی از ضعیفترین کارتهای گرافیک سری 7 هست 64 بیت میباشد توربوکش یعنی 256 مگ رم خودش داره 256 مگ هم از سیستم میگیره - اگر به نظر من 15 تومن به همون فروشنده که تا ته بهتون انداخته بدید و یه 7300gt بگیرید البته باید مجبورش کنید چون اون کارش اینه اون به یه نفر دیگه میندازه !!!!! این بهترین کاره برای اجرا سریعتر بازیها است - فقط رم تون هم اگر 512 مگ هست یک گیگ گنید بهتره اونم یه 512 رو چون ddr هست گرونه از فروشنده بگیرید البته 38 تومن قیمتشه
در آخر یارو عجب نامردی کرده رم ddr داده :18: :18: :18:
اگر پول ندارید برای رم کارت گرافیک رو 100 در 100 عوض کنید
سی پی یو و مادربرد رو دست نزنید
این پاوری هم گفتید برای این سیستم بسه
سوال بود در خدمتتون هستم :20:
-
سیستمه من :
CPU:2600+ sempron
RAM:1GB APACER
MAINBOARD:GIGA K8M800
POWER:400 W
VGA:256 MB NVIDIA 5500 GFORCE
من با این سیستم کربن ، رزیدنت اویل 4 ،جاست کاس، و خیلی از بازی ها ی دیگه رو با رزولوشن و کیفیت آخر و یک درجه مانده به آخر بازی میکنم با توجه به CPUو POWER و کارت گرافیک نسبتا پایین ... حالا شما چه طور نمیتونید با سیستمه خودت راحت بازی کنی؟؟؟؟
در ضمن کارته گرافیک من تو تنضیماتش یه گزینه داره واسه انتخاب بازی که میخواید انجام بدید
وقتی اونو تنضیم میکنید خیلی بهتر میشه شاید ماله شما هم یه اینجور تنظیمی داشته باشی . و اگر بازی که
میخواستی بازی کنی تو اون لیست نبود یه بازی رو که گرافیکش نزدیک به گرافیک اون بازی که هست انتخاب کنید!!