آخه uharc رو بايد طرف مقابل هم داشته باشه حالا winzip , winrar معلومه همه دارن و ميشناسن . بديش اينه ديگهنقل قول:
Printable View
آخه uharc رو بايد طرف مقابل هم داشته باشه حالا winzip , winrar معلومه همه دارن و ميشناسن . بديش اينه ديگهنقل قول:
نقل قول:
رفيق چطوري يه كليپ رو با winrar تكه تكه كنم بلد نيستم ممنون ميشم توضيح بدي
وقتی روی فایل کلیک راست کردی و Add To ... رو زدی و کادر فشرده سازی باز شد!نقل قول:
پایین کادر سمت چپ گزینه ایست بنام Split To Volumes که باید حجم مورد نظر (هر بخش) رو در اون بنویسی!
بستگی به محتوای فیلم داره!نقل قول:
اگر تغییر در فریمهای فیلم درطول کل فیلم کم باشه , میشه اون رو با درصد زیادی (مثلا 95 درصد) فشرده کرد!
ولی اگر فیلم بسیار متحرک باشه کاری از دست نرمافزارهای فشرده سازی نظیر WinRAR و 7ZIP و KGB و UHARC و ... بر نمیاد!
مثلا فیلمهای آموزش نرمافزار که معمولا کلیت صفحه تغییری نمیکنه و فقط موس جابجا میشه یا منویی باز میشه , بسیار خوب فشرده می شوند! در بعضی موارد تا 98 درصد!
می تونید امتحان کنید!
با یکی از نرمافزارهای مبدل فیلم , فیلمی کاملا ثابت و طولانی بسازید! مثلا یک صفحه سیاه بطول 45 دقیقه! با نرمافزاری مثل WinRAR فشرده اش کنید و می بینید که درصد فشردگی میشه بالای 98 درصد! (حجم فایل میشه یک پنجاهم!)
ولی خوب اکثر فیلمهای عادی ما متحرک هستند و تصویر دائما تغییر میکنه! پس کاری از RAR و ... ساخته نیست!
جدی ؟ من فکر می کردم همون فیلم 40 دقیقه ای سیاه با یه فیلم متحرک فرقی ندارن!چون توی حجم عادیشون که فرقی نداره و .......
ببینم به پسوندشون هم مربوطه؟
آره! فرمتهای جدیدتر فشرده تر و بهینه تر هستن و درصد فشرده سازیشون توسط RAR و ... کمتره!نقل قول:
بحث خیلی مفصله! از محتوای فیلم گرفته تا مشخصات خود فیلم (مثل زمان Keyframeinterval)
سخن نهایی:
درسته شما می تونید خودتون عمدا فایل تصویری بسازید که حتی 99 درصد فشرده بشه! ولی فایلهای عادی تصویری فشرده نمیشن و کاری از دست نرمافزارهای فشرده ساز مثل WinRAR و 7ZIP برنمیاد!
مهمترین ملاک فشردهسازی تکرار است! وقتی تکرار کم باشه , فشرده سازی هم کاراییش میاد پایین!
(فیلم سیاه یک نمونه خوب از تکرار در کل فیلمه!)
------------------------
در مورد تفاوت حجمی کم میان فیلم سیاه و عادی وقتی هر دو مثلا AVI هستن:
به این خاطر است که فرمتهای فیلم مانند AVI زمانی بنام KeyframeInterval دارن که در اون بازه فیلم رو فشرده میکنن!
یعنی مثلا اگر KFI رو 2 ثانیه بزارید! با اینکه فیلم سیاه در طول کل فیلم تغییری نمیکند ولی AVI هر 2 ثانیه آنرا جدا فشرده میکند! و از کل فایل فاکتور نمیگیره! بلکه هر 2 ثانیه رو مجزا فشرده میکنه!
در حالیکه WinRAR و .. کل فایل رو ملاک قرار میدن و متوجه تکرار در کل فیلم سیاه میشوند! و حجم خیلی کم میشه! یعنی از کل فایل فاکتور میگیرن!
-----------------------
بحث خیلی مفصل تر از این حرفاست و من فقط بسیار ساده دلیل رو توضیح دادم!
اگر میخواهی بیشتر راجع به فشرده سازی تصویری و عادی بدونی باید با مفاهیم تصویر و الگوریتمهای فشرده سازی آشنا بشی!
خیلی ممنون اطلاعات جالبی داری استفاده کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما بهترین نرم افزار واسه فشرده کردن فایل های فلش کدوم نرم افزار هست؟
راستی من بازی shrek رو با حجم 250 مګ دانلود کردم بعد از اینکه از حالت فشرده خارج شد حجمش شد 1.3 ګیګ
موقعی داشت از حالت فشرده خارج میشده یه پنجره ی داسی شکل باز شد و بالاش هم uha نوشته شده بود
کسی میدونه اینا از چه روشی استفاده کردن؟ من برنامه ی uharch رو دارم ولی اینجوری فشرده نمیکنه و کلا به صورت فایل اجرایی و داسی فشرده نمیکنه ولی این بازی به صورت یه فایل اجرایی فشرده شده بود که بعد از کلیک کردن رو اون فایل از حالت فشرده خارج میشد و نیازی به داشتن برنامه ی خواصی هم نداشت
کسی می دونه فایله exe رو با WinRAR چجوری فشرده کنم که فایل 35 مگابایتی بشه بشه 27 تا!!!!
با 7-zip فشرده کردم حجم فایل فشرده بیشتر از خود فایل exe شد...البته من اصلا در فشرده سازی وارد نیستم
ممنون می شم راهنماییم کنید
بسته به فایل شما داره. همون EXE میتونه اصلا فشرده نشه یا برعکس 90 درصد به بالا فشرده بشه.نقل قول:
ممکنه اون EXE شما خودش قبلا با 7ZIP و درجه ماکزیموم فشرده شده و EXE اش ساخته شده , که حالا هنگام فشرده سازی حجمش بیشتر میشه.