سمیرا خانم فکر کنم منظور داش آرش . یاهو مسنجر مهدی جان بوده نه شما :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط samira_twix
Printable View
سمیرا خانم فکر کنم منظور داش آرش . یاهو مسنجر مهدی جان بوده نه شما :lol:نقل قول:
منم اومدم تبريك بگم.
سلام سمیرا جان آخه ممکن هست که خانوم ها زود هک بشن به دلیل این که مزاحم زیاد هست و خاطر خا هم زیاد دارن باید بیشتر از اقایون مراقب باشن درسته ؟ :wink: :!:نقل قول:
:roll:
آهان ميبخشين ! :oops:نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
انگار Image Shack ----- شد !!! :shock:
سلام
سميرا خانم در مورد بيبيلون اگه از نسخه اصلي كه از خود سايت بيبيلون مي شه دانلود كرد استفاده مي كنيد حتما جاي وارد كردن سريال داره.
مگه اينكه از اين شركتها كه برنامه ها رو دستكاري مي كنند مثل پرند استفاده كنيد كه پس بايد اون رو بگذاريد كنار و نسخه اصلي رو دانلود كنيد.
در مورد آرش جان هم بايد بگم كه منظورش به داداش مهدي اش بوده! :wink: اما متاسفانه من نديدم پستش رو كه بخوام ياهو رو آنلاين كنم.
در مورد فايروال هم من اصلا مشكلي ندارم و پيغام اخطار الكي نمي ده. هر پيغامي هم كه مي ده دليل داره و اگه بخواهيد پيغامهاي كمتري به شما بده باز هم راه داره. پس حتما از فايروال استفاده كنيد. البته نه فايروال خود ويندوز!
و نكته آخر اينكه اگه مي خواهيد اين تاپيك قفل نشه و به نتيجه برسه خواهشا اينقدر پستهاي بيهوده ندهيد. البته اين نكته آخر رو كلي گفتم و منظورم شما تنها نيستيد.
سلام آقا مهدي مرسي بابت كمكتون . در مورد قفل كردن اينجا هم والا من مشكلي ندارم چون مشكل من حل شد اگه ميبينيد بيهوده شده .قفل كنيدش.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
چون من هم به خاط يك سري مسائل كه پيش اومده از طرف يكي از كابران شايد ديگه اصلا نيام اينجا .... :roll: :!:
فعلا :o
سلام
شايد فكر كنين پست بيهوده ايه ولي مجبورم بنويسم كه:
سميرا خانم يه مشكلي داشتن كه حل شد و يه مشكل ديگه مطرح كردن كه تاپيك يه كم از مسير خارج شد
دوستاني هم بدون منظور و فقط براي خالي نماند عريضه يه چيزهايي نوشتن كه بي منظور بودند
بعضي ار دوستان هم حس رياست بهشون غلبه كرد و همه پستها رو بيربط شناسايي كردند و بهشون جوابهاي بيربط دادند
بعد هم نوبت شوخي و تهديد به هك شد كه در اين موقع من خواستم ياد آوري كنم توي اينتر نت نميشه دختر و پسر رو از هم تشخيص داد ! چون يكي از دوستا راجع به خاطر خواهي نوشته بود :shock: گفتم من هم ميتونم با يه آي دي دخترانه ثبت نام كنم و كسي هم نفهمه من دخترم يا پسر !! :wink:
بعد هم كه سر از اينجا در آوريم. شايد بهتر باشه اينجا قفل بشه كه خوانندگان ديگه ناراحت نشن
1. با قفل شدنش مخالفم ==> به نظر من پست هاي بيهوده حذف بشه :arrow: :arrow:
2. سميرا خانوم بودي حالا !!؟!؟! :D :D
3. موفق باشيد :wink: :wink: :wink: