اقا اصلا بازی ارزش خریدن داره یا نه.(یکی میگه خوبه,یکی مییگه...).چون من میخوام بخرم.
مر30
Printable View
اقا اصلا بازی ارزش خریدن داره یا نه.(یکی میگه خوبه,یکی مییگه...).چون من میخوام بخرم.
مر30
ممنون با این تعریف ها سیستم رو هم بگی خوبهنقل قول:
درباره بازی باید بگم که بازی متوسطیه و اون چیزی که فکر می کردم نیست.از فضاهای ترسناک استفاده شده ولی اصلا ترسناک نیست!چیزی که خیلی اذیت میکنه Sequence Situation ها هستند یعنی همان هایی که باید چند کلید فشار دهید تا از یک مخمصه نجات پیدا کنید یا کاری انجام بدهید بعضی وقت ها انگار دستور ها انجام نمی شود و این موقعیت ها بسیار ناگهانی هستند.گرافیک هم در حد نسبتا خوبی قرار دارد ولی عالی نیست.شما می توانید این بازی را روی یک سیستم عادی انجام دهید.فضاها بسیار تاریک و بیشتر بسته هستند و بیشتر مواقع باید Flashlight خود را روشن نگه دارید.
soliman جان دوست خوبم تمومش کردم بازی طولانی نیست ولی کوتاه هم نیست.نقل قول:
به این زودی تمومش کردین Optimus Prime جان یا از یه جایی شنیدین.
دوست خوبم بازی اینطوریه که بیشتر در حال کشتن موجودات شیطانی به صورت دست جمعی و به قول معروف فله ای هستید.ولی با استفاده از قدرت هم تیمی ها که می توانید هر لحظه که خواستید کنترل آنها را به دست بگیرید بازی جذاب می شود.Bonus های زیادی هستند که آنها را می توانید با انجام کارها ی مختلف مثل تمام کردن بعضی مراحل به صورت سخت و یا 50 تا Headshot و .... باز کنید که در مورد شخصیت های بازی اطلاعات میده.فضا بیشتر به صورت ناراحت کننده است تا ترسناک.Boss Fight هاش خیلی معمولی هستند.Sequence Scene ها زیاد نیستند ولی خوب باید بسیار به آرامی انجام دهید منظورم این است که خونسرد باشید و تند تند یک کلید را فشار ندهید به موقع و یک بار هر کدام را سریع انجام دهید.تعدادی ایده جدید داره که امتحانش ضرری نداره ولی هر جور میدونید.نقل قول:
مر30
Clive Barker's Jericho Minimum System Requirementsنقل قول:
ممنون با این تعریف ها سیستم رو هم بگی خوبه
Clive Barker's Jericho Recommended System Requirements
- Windows XP / Vista
- CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
- RAM: 1 GB
- Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 4.5 GB Hard Drive Space
البته بگم که بازی دقیقا 3.91 گیگابایت جا گرفت.
- Windows XP / Vista
- CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
- RAM: 1 GB
- Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
- Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
- 4.5 GB Hard Drive Space
قرار بود بازیهای ترسناک معرفی کنید (اسم تاپیک)
اما همه چیز شد همین یه دونه بازی که
اگر کسی چیزی شبیه اویل 4 پیدا کرد بگه تا دوباره یه حالی بکنیم
نقل قول:
دوست عزیز ببخشید اما شما 100 درصد در اشتباهی !
دقیقا اسم تاپیک رو نگاه کن :
عاشق های گیم های ترسناک و Undying بیان تو برای معرفی یه گیم عالی
که منظورش همین Clive Barker's Jericho هست . اسم Undying رو هم برای همین در عنوان تاپیک نوشته چون داستان اون رو هم Clive Barker نوشته و اسم کامل بازی این بود : Clive Barker's Undying
پست اول رو با دقت نگاه کنی متوجه میشی .
تاپیکی نمیشه زد که همۀ بازیهای ترسناک رو معرفی کنه چون با قوانین انجمن ها مخالفت داره و بسته میشه .
برای هر بازی یک تاپیک .
ebinem173 جان شما همین UNDYING رو بازی کردید یا نه .
یه پست دادم تا تاپیک رو راحت تر پیدا کنید. اسم تاپیک هم عوض کردم چون اصلا مناسب نبود !
بازی الان در دسترس است و میتونین اون تهیه کنین( Pc , X360 )
من نفهمیدم آخر داستان جریکو بعد از کشتن Firstborn چی میشه ؟ یک دفعه با شنا کردن سر از دریا در آوردن ؟ بعد چی شد ؟ Ross چی شد ؟ گروه جریکو کجا رفتن ؟ آیا بازی ادامه داره (در نسخه ی 2 ) ؟ ...؟ ... ؟ ... ؟
دوست عزیز چیز هایی که من بعد از 1 ساعت و نیم بازی کردن دیدم :نقل قول:
مر30
یک گروه کامل 6 نفره که با انواع اسلحه های گوناگون موجودات شیطانی رو نابود میکنند .
البته بگم این بازی سیستم تقریبا بالایی میخواد .
ولی خداییش خیلی بازی جالبیه . من که دارم کف میکنم .
تنظیمات رو تا آخر بالا بردم ولی اون Smooth رو تا 4X بیشتر ساپورت نکرد .
میزاشتم روی 8X گیر میکرد .
خلاصه رو بگم که بازی خیلی جالب و قشنگ هست .
راستی یه سئوالی داشتم که میشه بین اعضای گروه انتخاب کنی ؟
منظورم اینه که شخصیتت رو عوض کنی .
خیلی دوست دارم اون آدم گنده باشم ! تفنگ جالبی داره .
سلام
من سیست مورد نیاز رو خوندم ولی آیا رو این سیستم اجرا میشه؟
VGA:6200 256mb
CPU:3.00 1mb
RAM:512