از لحاظ طراحی، صحبت هات بوی تعصب خاص افراد بی منطق رو میده. سعی کن واقعی به موضوع نگاه کنی.نقل قول:
من خودم از طراحی از سونی اریکسون (بعضیاش مثل W810, Z530, W850 , ...) خوشم میاد. ولی باید قبول کرد که سامسونگ در طراحی شاهکار می کنه. (با اینکه خودم دبلیو810 دارم) ولی شما یه نظر به دی820 بنداز. به لحاظ طراحی کدوم گوشی به پاش میرسه؟ این فقط یه نمونه کوچیک بود.
نوکیا درسته. یه سر و گردن بالاتره و خود شرکت سامسونگ هم گفته که ما نوکیا رو به عنوان پیشروی این صنعت قبول داریم و سعی در گرفتن بازار نوکیا نداریم. گوشی هامون رو هم بیشتر جاهایی عرضه می کنیم که نوکیا فروش آنچنانی نداره :31:
از این مورد آخرت فاکتور بگیر چون الان در ایران پیکان و پراید بیشترین فروش رو داره. آیا اینا رو به عنوان بهترین ماشین ها قبول داری؟؟؟ حتی همین سمند. فکر می کنی خوبه؟
بحث رو ماشینی نمی کنم (وگرنه کلی حرف دارم :31: ) ولی بازم توجه کن که اگر هم حرفت درست باشه و فروش بیشتر و خوندن امکانات و قیمت ملاکه، بازم در بازار های جهانی، فروش گوشی های سامسونگ از سونی اریکسون بیشتره.
سال 2006 که سونی اریکسون کلی حال کرده بود که فروش زیاد و خوبی داشته، سامسونگ 60 میلیون گوشی بیشتر از سونی اریکسون فروخته.
می دونم که زیاد نوشتم و ممکنه هر کسی نشینه و اینا رو بخونه ولی حداقل از بچه های انجمن سامسونگ خواهش دارم که کامل بخونن.