بازیو میتونی آپلود کنی تا ما هم ببینیم.نقل قول:
Printable View
بازیو میتونی آپلود کنی تا ما هم ببینیم.نقل قول:
با عرض شرمندگي نه چون چون چيزي حدود صدو بيست مگه !!!نقل قول:
بازیو میتونی آپلود کنی تا ما هم ببینیم.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من هم همین مشکلو دارم یه بازی ساختم که 100 mb حجم داره که آپلودش سخته.
یکمی هم به این فکر کردم تو سایتش دو تا مود معروفش و دانلود کردم یکیش همین Beat of rage بود یکی دیگه هم Rage of the street ولی زیاد خوشم نیومدنقل قول:
اگه از موتور بازي Beat Of Rage استفاده مي كرديد فكر كنم با اون راحت تر مي تونستيد بازي بسازين من و چند تا از دوتام يه بازي با استفاده از موتور Bor داشتيم مي ساختيم ولي هر كي از راه رسيد مسخرمون كرد ضد حال زد اونقدر در گوشمون خوندن كه همون جميعا دلسرد شديم دست از كار كشيديم الان اين بازي رو نصفه نيمه شو دارم !
به نظرم گیم میکر و می شه تو بازی های دیگه هم به کار برد....
راستی این بازی که ساختین چرا این قدر حجمش زیاد شده؟(موتور BOR سه بعدی نیست که هست؟!)
می شه یکم در مورد بازیه توضیح بدی و یکی دو تا عکس بزاری(اگه امکانش هست)
تا ما بتونیم یکمی از تجربیات شما استفاده کنیم
خجالت داره خدائیش.........شماها ایرانی هستید...هیچ کاری براتون محال نیست....Game maker چه کوفتیه؟ خیلی می بخشید.....البته....اون رو برای بچه ها ساختند......شما ها نمی خواید قبول کنید که مغزتون گنجایش ده ها برابر اون رو داره ..؟به نظر من عمر خودتون رو تلف نکنید ...با Quest 3D شروع کنید و برسونید به Direct X و Unreal
خداشاهده میتونید.....کاری نداره....
تا ما بیایم c++ و دایرکت ایکس یاد بگیریم این برنامه ها بد نیست می تونه کمک کنه نظر شما چیه؟نقل قول:
این قدر ها هم که می گی اسون نیست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خجالت داره خدائیش.........شماها ایرانی هستید...هیچ کاری براتون محال نیست....Game maker چه کوفتیه؟ خیلی می بخشید.....البته....اون رو برای بچه ها ساختند......شما ها نمی خواید قبول کنید که مغزتون گنجایش ده ها برابر اون رو داره ..؟به نظر من عمر خودتون رو تلف نکنید ...با Quest 3D شروع کنید و برسونید به Direct X و Unreal
خداشاهده میتونید.....کاری نداره....
گیم میکر هم به گفته ی خیلی ها برای بازی های دوبعدی چیزی کم نداره.
به نظر من برای اولین کار گیم میکر انتخاب خوبیه.
در بازی های سه بعدی حرفه ای حق با شماست.
افرين مارتين اين اولين قدمتون هست اميدوارم كم كم پيشرفت كنيد و بازي هاي زيبا و 3d بسازيد.چون خيلي خوشم مياد تو ايران تيم هاي بازي سازي شروع به كار كنن.
در اخر هم موفق باشي و اينم بدون كه تمام تيم هاي بزرگ از بازي هاي كوچك و ساده شروع كردن حتما موفق ميشي
موفق باشید
برنامه Game Maker 6 برای دانلود دارید