سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
من اينجا هم گفتم اما شما جواب ندادين به سوال من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشكر: مهدي ;)
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
من اينجا هم گفتم اما شما جواب ندادين به سوال من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من در يك مرحله گير كردم و اگه كمك كنين ممنون مي شم.
يك اتاق بزرگ كه خانم پيرهن قرمزي اونجا وايستاده يك ساعت شني بزرگ و دو تا راه پله گرد كه جلوي ديوار به هم متصل مي شن .اونج بايد چيكار كنم.اگه متوجه نشديدن بيشتر توضيح بدم ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
شما بار اول هست كه به اونجا ميرين؟ شمشير Serpent رو از كايلينا گرفتين؟
آره و اگه منظورتون از شمشير Serpent همون شمشير كج و معوجه هست آره اونم گرفتم
سلام دوبارهنقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
شما الان بايد برگردين به سالن اصلي. يعني از همون راهي كه اومدين بايد برگردين و برين به اون سالني و پيش اون سنگي كه توي فيلم نشون داده ميشه. بعد از اينكه به سنگ نزديك شدين شاهزاده شمشير رو مي كنه توي سنگ و اهرم ظاهر ميشه. بعد بايد اهرم رو بچرخونين تا مرحله رو انتخاب كنين. ;)
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد كدوم سنگ؟من اون دمو رو يك بار ديدم اونم سريع ردش كردم و بعد سيو كردم براي همين نمي دونم بايد كجا برم و كدوم سنگ رو شما مي گي
با تشكر
سلام
شما از همون راهي كه اومدين اگه برگردين قضيه حله. از اون دري كه اومدين باز هم برگردين. خود بازي شما رو مي كشونه به جايي كه بايد برين.
اونجايي كه براي اولين بار شمشير خفنه كه ديوار رو ميشكونه بهت ميده كه شمشيره تويه يه كاور وسط اونجا گذاشته شده
بايد چي كار كني فقط يكي از در ها بازن و از اون ديواره كه ميري بالا تهش بازه ولي نميتونه بگيرتش!
سلام ساسان جاننقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
بازي در اكثر موارد يه اشتباه مي كنه و اشتباهش هم اين هست كه در بعدي كه بايد بري توش رو باز نمي كنه. اين مشكل رو يه جاي ديگه هم داره كه غول آهني مياد تو و ... براي اين كه بازي اين اشتباه رو نكنه من يه راه رو امتحان كردم كه جواب ميده. شما وقتي شمشير رو برداشتين برين سمت اون اتاقي كه درش باز ميشه و از اونجا دشمنا بيرون ميان و برين توي اتاق با اونا بجنگين. وقتي همشونو كشتين يعني ديگه هيشكي نبود كه بكشين برين بيرون و مي بينين كه اونجا 2 نفر هم وايسادن كه از اون يكي در اومدن تو. خوب اون دو نفر رو هم بكشين و برين تو دري كه باز شده. ;)
مهدي جون مرسي امتحان مي كنم خبرشو ميدم:)