نقل قول:
تبديل فايل اجرايی به html . يا اجرای فايل از html رو سيستم قربانی..
همه دنبال راه های ناب برای اینکارهستن .من 3 تا روش رو توضيح ميدم .انشالا که به کارتون بياد. اینم بگم من خودم جدا با این کار مخالفم و معتقدم که کار کثيفی هست و از جوانمردی به دور...
روش اول: ميتونيد این فايل رو از اینجاا دانلود کنيد آنزيپ کنيد و بجای فايل temp.exe فايل سرور خودتون رو با همين اسم پيست کنيد (ترجيحا سرور کم حجم) بعد جفت فايلها رو تو يه فضای رايگان آپلود کنيد و ادرس اچ تی ام ال رو به بينوا بديد.
روش دوم: ميتونيد این فايل ازينجا دانلود کنيد انزيپ کنيد . سرور خودتون رو توی فولدر همين برنامه پيست کنيد حالا فايل creator رو اجرا کنيد و اسم فايل سرور رو وارد کنيد .مثلا . boghi.exe . بعد همينجوری ok رو بزنيد .يعنی خيلی راحت تا ok ميبينيد بزنيد تا تموم شه :d.
يه فايل با اسم سرور و پسوند htm يا html تو فولدر برنامه ساخته ميشه که در واقع همون فايل سرور شماست که تبديل شده ميتونيد آپلود کنيد و نيازی هم به فايل جانبی نداره.
روش 3: برنامه رو ازينجا دانلود کنيد اجرا ش کنيد . فايل سرور رو بکشيد و بندازيد تو باکس exe in ..دو تا چک باکس رو تيک بزنيد و بعد دکمه creat ... کمی صبر کنيد بعد اینکه برنامه کارش تمام شد يه فايل Vbs براتون ميسازه . که ميتونيد هم تو html هم تو asp کپی کنيد.
اگه كسي با اين جور برنامه ها كار كرده يكم توضيح بده فكر كنم اين راه راحت تر از آپلود كردن باشه.