دوستان میشه خودتون به جای طراح سوال بگذارید برای یک مربی vb.net چند سوال طرح کنید .من امتحان دارم و می خوام ببینم نمونه سوالات ممکنه چجوری باشه
Printable View
دوستان میشه خودتون به جای طراح سوال بگذارید برای یک مربی vb.net چند سوال طرح کنید .من امتحان دارم و می خوام ببینم نمونه سوالات ممکنه چجوری باشه
در یک برنامه یک یوزر کنترل طراحی کرده ام برای اجرای آن چکار باید بکنم ؟ چون وقتی برنامه را اجرا می کنم فرم نمایش داده می شود ؟ راهی برای ارتباط فرم و یوزر کنترل وجود دارد؟
اونو از توی ToolBox بگیر بنداز تو فرمت! وقتی که یه UserControl می سازی ، VS خودش اتوماتیک توی ToolBox قرار می دش.نقل قول:
مثلاً در زیر یه UserControl1 خودش اتوماتیک اضافه شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره در یک برنامه دستورات زیر را نوشتم که یک فرم ایجاد می کنه و روی آن یک text و button قرار میده
بعد برنامه زیر را برای button نوشتم اما سیستم error زیر را می دهد من باید چکار کنم . base این دکمه چیست؟کد:Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim f1 As New Form
f1.Text = "newform"
Dim c1 As New Button
Dim t1 As New TextBox
c1.Top = 50
c1.Left = 50
c1.Text = "add"
c1.Parent = f1
t1.Top = 250
t1.Left = 250
t1.Parent = c1
f1.Controls.Add(c1)
f1.Controls.Add(t1)
f1.Show()
End Sub
کد:Private Sub c1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles c1.Click
Dim a As Integer, b As Integer
a = inputbox("", "")
b = inputbox("", "")
t1.text = a + b
End Sub
error
Handles clause requires a With Events variable defined in the containing type or one of its base types.
من می خواهم یکی از برنامه را که در vb.net نوشته ام را اجرایی کنم گفتند که از setup wizard باید استفاده کنم
مراحل setup wizard
از منو file گزینه new project انتخاب می کنیم و درآن گزینه setup wizard را انتخاب می کنیم
نام و....... را مشخص می کنیم و.......
به یک پنجره می رسم که در آن چند پوشه به اسمهای application folder و users desktop و users program menu است من در همینجا می مانم بعد چکار کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز کلمه کلیدی Handles قابلیتی بسیار قوی و ساده است (و متاسفانه در دوقلوی VB.Net یعنی #C آن را نداریم و همین اواخر مرا دچار مشکلی در #C کرد) ولی نکته ای که مهم است آن است که ای کلمه با کلمه کلیدی WithEvents با هم کار میکنند و یکی به تنهایی هیچ معنی ندارد و خطای مطلق است، شما برای کدخود باید از هندلینگ دستی و runtime استفاده کنید. (دستور AddHandler در VB.Net و اپراتور =+ در #C)
بعد هم t1 را که شما در رویداد c1_Click دستکاری کرده اید هم غیر مجاز است. مگر t1 عضوی از کلاسس جاری است که همین طور آن را مقدار میدهید؟؟؟ شما باید اشاره گر فرم newform را به دست بیاورید و از آنها t1 را استفاده کنید.
بعد هم اصلاَ معنی و دلیل این دو دستور را متوجه نشدم c1.Parent = f1 و t1.Parent = c1 ؟؟؟
کار با دستورات و توابع runtime به ظرافت و دقت کمی بیشتری نیاز دارد.
یعنی کدهای خود را اینطور اصلاح کنید: (به نبود Handles در تابع رویداد و دستوررات بولد شده دقت کنید)
کد:Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim f1 As New System.Windows.Forms.Form
f1.Text = "newform"
Dim c1 As New System.Windows.Forms.Button
Dim t1 As New System.Windows.Forms.TextBox
c1.Name = "c1"
c1.Location = New System.Drawing.Point(50, 50)
c1.Text = "add"
AddHandler c1.Click, AddressOfMe.c1_Click
t1.Name = "t1"
t1.Location = New System.Drawing.Point(250, 250)
f1.Controls.Add(c1)
f1.Controls.Add(t1)
f1.Show()
End Sub
Private Sub c1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
Dim a As Integer = CInt(Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("", ""))
Dim b As Integer = CInt(Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("", ""))
CType(sender, System.Windows.Forms.Control).FindForm.Controls("t1").Text = CStr(a + b)
'Or this code...
'Dim form As System.Windows.Forms.Form = CType(sender, System.Windows.Forms.Control).FindForm
'form.Controls("t1").Text = CStr(a + b)
End Sub
جناب Sanam.bIf TextBox1.Text = "" Then
براي اينكه بفهميم آيا يك جعبه متن مقداري دارد يا نه از 3 روش استفاده ميكنيم :
روش 1 :
اگر با كليك دكمه اي اين كار انجام شود
Msgbox("Null")
Else
MsgBox("Thanks")
End IfDim keyasci As Integer = Asc(e.KeyChar)
روش 2 :
مقيد كردن يك كنترل به پذيرفتن مقادير خاص است، مثلا اگر جعبه متن فقط بايد مقادير رشته اي بگيرد در رويداد
KeyPress جعبه متن كد زير را وارد ميكنيم
Select Case keyasci
Case Asc("0") To Asc("9")
e.Handled = True
End Select
در جعبه متن بالا اعداد وارد نميشوند و فقط حروف را تايپ ميكند. همين كار را براي حروف كوچك يا بزرگ نيز ميتوان انجام داد:Case Asc("A") To Asc("Z")
Case Asc("a") To Asc("z")
روش 3 :If Not IsNumeric(txtNumberValue.Text) Then
در اين روش كه كمي با كلاس تر است از كنترل ErrorProvider استفاده ميكينم. اين كنترل در جعبه ايزار VB.NET موجود است.
بعد در رويداد Validating جعبه متن كد زير را وارد ميكنيم :
ErrorProvider1.SetError(txtNumberValue, "Not a numeric value")
ErrorProvider1.SetError(txtNumberValue,"")Else
End If
براي اينكه بفهميم آيا ايتمهاي يك Listbox انتخاب شده اند يا نه بصورت زير عمل ميكنيم:
مثلا با كليك دكمه اي :
If ListBox1.SelectedItems.Count <= 0 Then
MsgBox("Null")
Else
'do any code
End If
اول
سلام به همگی و دستتون درد نکنه
دوم
کسی در vb.net بانک اطلاعاتی کار کرده؟ من با ذخیره وجستجو در آن مشکل دارم . آیا می توانیدکد آن را برایم بگذارید(مثلا کد ذخیره کردن و جستجو در یک جدول که شامل دو فیلد باشد)
دو باره سلام من یک مشکل دیگر هم دارم
پنجره راهنما چیست و چگونه از آن استفاده می کنند؟ ( برای وارد کردن مقادیر کد شخص از پنجره راهنما استفاده کنید )
نمي فهمم منظور شما از پنجره راهنما چیست. اگر واضح تر مطرح كنيد شايد بتونم كمكتون كنم.
در مورد بانك اطلاعاتي هم يه چيزهايي بعدا برات مينويسم.