در مرحله كه بايد شخصا با پروفسور Wolf مبارزه كني . در حالي كه پروفسور روي صندلي خود در ميان هوا سوار هست . بايد چيكار كني. من كه نتونستم بفهمم . نقطه ضعفش چيه teleport ( دگمه q ) را می زنم در نزدیک پرفسور ولی روشن نمی شود تا بروم نزدیکش و بزنمش
Printable View
در مرحله كه بايد شخصا با پروفسور Wolf مبارزه كني . در حالي كه پروفسور روي صندلي خود در ميان هوا سوار هست . بايد چيكار كني. من كه نتونستم بفهمم . نقطه ضعفش چيه teleport ( دگمه q ) را می زنم در نزدیک پرفسور ولی روشن نمی شود تا بروم نزدیکش و بزنمش
یاید یه جوری خودتو برسونی به پشتش و پشت صندلیشو هدف بگیری.نقل قول:
نمی شود چه طوری
ببين ويتامين 2002 بايد اول از دستش فرار كني وقتي به قدر كافي ازش دور شدي بايد تلپورت رو بزني بري پشت صندلي پروفسور و به كپسولهايي كه پشت صندليش بسته ( و فكر كنم رنگش سبز بود) شليك كني چندبار كه اينكار رو بكني كارش تمومه
با سلام
ميشه سيو بعد از مرحله پروفسور رو بذاريد
اگر بذاريد ممنون ميشم
با تشكر
آقا لطفا يكي ما رو تحويل بگيره
NumberOne باید یکمی تحمل داشته باشی . چون کسی که سیو رو آماده واسه شما نداره . باید یه نفر بازی رو نصب داشته تا واست رد کنه و بزاره .
سلام
ببخشيد
چاكر كاربراي فعال هم هستيم
با عرض شرمندگي
عجله كردم
اشتباه كردم
من رد کردم اون مرحله را فقط سیو من مرحله آخر و زمانی است که با 2 دیو مبارزه می کند ولی می توانم راهنمای کامل برای تو بنویسم
اول از همه باید استوانه های زرد رنگ را دور تا دور پایگاه وسطی ( همون جایی که پروفوسر در بالایش است ) یکی یکی با شلیک نابود کنی
سپس بعد از نشان دادن دمو در پایین پایگاه 5 تا گوی ( توپ ها ی گرد دارن در هوا ( در فضای خالی پایین پایگاه ) می چرخند باید از یکی از قدرت هایت استفاده کنی و آن گوی ها را از جایشان برداشته و به بالا برده و سپس رها بکنی تا گوی به زمین برخورد کرده و بشکند ( قدرت مورد نظر را باید با استفاده از نگه داشتن ctrl و باز شدن تجهیزات در سمت راست یک وسیله است که یک دست است ان را برمی داری ) این کار یعنی برداشتن گوی و رها کردن گوی از بالا را برای شکستن گوی ها برای تمامی گوی ها انجام می دهی سپس بعد از پایان کردن شکستن باز دمو نشان می دهد و این بار پروفسور از پایگاه خود به پایین می آید این بار با استفاده از قدرت teleport همان کلید q در کیبورد به پشت پروفسور رفته و با استفاده از قدرت شلیک کردن ( همان کلید سمت چپ ماوس که باید نگه داشته بعد از پیدا کردن قدرت رها کنی ) به پشت لوله های سبز رنگ شلیک کنی این کار را باید چندین بار انجام بدهی تا پروفسور کشته گردد
از این واضح تر بلد نبودم بنویسم
توانستی بروی و یا نه ؟