بله عزیز.نقل قول:
اون هم کد داره که بزودی می زارم.
(تازه تازه دارم به کامپیوترم سر و سامون میدم :31:)
Printable View
بله عزیز.نقل قول:
اون هم کد داره که بزودی می زارم.
(تازه تازه دارم به کامپیوترم سر و سامون میدم :31:)
:13: با سلام به تمام دوستان من تازه وارد انجمن شدم
شهاب جان دستت درد نكنه
من تمام كارارو كردم ولي گوشيه دانلود نميكنه و فقط از 60 بار اين كار يك دفه شانسي carbono ريخت ولي
اجرا نشد وبعد هم هر كاري كردم ديگه نشد
گوشيم d900 موقع شروع دانلود خاموش ميكنه
شما تمام مراحل رو مو به مو اجرا کردی ؟
فایلات Jadهستند؟
راستی مگه میشه تو ایران به اینترنت با موبایل وصل شد
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن من روی P850یه عالمه برنامه ریختم و بازی های زیادی رو نصب کردم و مدیون کاربرهای فعال اینجا هستم لطفا از Firmware هم بگین و بیشتر بدونیم مثلا کابل مخصوص یا برنامه ای که بشه باهاش گوشیرو فلش کرد و...
خواهشا برای E720 هم کدهاش رو بدین
در ضمن من وقتی این گوشی رو خریدم FIRMWAREخارجی داشت یعنی زبان فارسی نداشت اما گوشیم آب خورد بردم تعمیر روسش FIRM فارسی و عربی ریخت و من با FIRM اول حال می کردم ایا کسی می تونه کمکم کنه که دوباره همون اصلی رو بریزم . چطوری ؟ چون رینگتونهاش هم عربی شده و من قبلی هارو بیشتر می پسندم
برای من هم این اتفاق میافته - دلیلش هم اینه که خود گوشی هر برنامه ای رو قبول نمیکنه ( طفلک از ویروس میترسه )نقل قول:
ولی اگه بتونی به اینترنت وصل کنی و از روی سایت های مخصوص دانلود روی گوشی موبایل بازی نصب کنی مطمئن باش 90 درصد جواب میده
--------------------
یک توصیه : یک سیم کارت اعتباری ایرانسل رو بخرید و بگذارید کنار فقط برای استفاده از اینترنت روی گوشی موبایل اعتبارش که تموم بشه حد اقل 10-20 بازی نصب کردید .
کاش اول از همه بازی هایی رو دانلود می کردی که روی سامسونگ جواب داده.نقل قول:
کربن از اون بازی هاییه که روی سامسونگ جواب نداده.
راستش من تا حالا این خاموش شدن رو ندیدم. فقط وقتی دو بار گزینه USB رو انتخاب کنی، ریستارت میشه. اون گزینه رو فقط باید بار اول انتخاب کنی.
یه چیز دیگه هم هست. تاریخچهء خودم:
اولین دفعه، من از انجمنای خارجی این آموزش رو گیر آورده بودم. شروع کردم به امتحانش ولی نشد.
بازم امتحان کردم. بازم نشد.
خلاصه هزار جور دستکاری کردم و همین پشتکار باعث شد موفق بشم.
بعد از اون راحت تر این کار رو می کردم ولی بازم مشکل داشتم. یه کاری کردم که فکر کنم بی تاثیر نبوده. اونم اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم بعد هم گوشی و هم کامپیوتر رو ریستارت کردم (که کامپیوتر موقع بالا اومدن گوشی رو داشته باشه)
این رو هم امتحان کن. خلاصه که: ناامید نشو.
اووووووووووووووه. چند نفر به یه نفر؟؟؟!!!نقل قول:
1) اگه سیم کارت ایرانسل داشته باشی، بله. می تونی به اینترنت هم وصل بشی.
2) فریمور در واقع همون چیزاییه که الان روی گوشیته. سیستم کلی گوشی. اگه بصورت فایل درش بیاری و توی کامپیوتر ببری، می تونی عوضش کنی. مثلاً زنگ اس ام اس یا تم های دلخواه خودت رو بزاری براش.
برای این کار هم کابل فلش گوشی لازمه و برنامه (که برنامه اش رو قبلاً گذاشتم)
فایل های فریمور هم طوری نیست که بشه راحت دستکاریش کرد. باید آماده شده اش رو دانلود کرد (من الان بهترین فریمور رو برای دی820 دانلود کردم)
3) کدهای E720 رو تا حالا ندیدم (کلاً سری E). اگه جایی دیدم، حتماً میزارم.
4) برای اینکه فریمور قبلیت برگرده:
یا باید ورژن فریمورت رو حفظ می کردی که بعداً بتونی از اینترنت دانلودش کنی یا ببری مغازه و بگی اون فریمور رو برات بریزن. (که بعیده)
یا هم باید قبل از فلش کردن، می گفتی تا از فریمور قبلیت بکاپ بگیره.
عزیزان سلام راهی برای بستن یا همون ق فل کردن بلوتو ث d820هست یعنی کسی نتونه بلوتوث کنه در ضمن کسی نرم افزاری سراغ نداره که باهاش برای کسی smsبفرستی و بعد از اون که طرف خوند خودش ÷اک بشه البته برای d820
اين همه زحمت كشيدن اموزش گذاشتن ولي يك دونه بازي يا برنامه نذاشتن كه بشه باهاش تستش كرد
دو ساعت از وقتمو گذاشتم زير و رو كردم اينجا رو
خيلي عصبانيم چيزي نگم بهتره :grrr:
توجيه الكي لطفا نكنيد چون حال ندارم جوابتون بدم:grrr:
بابا يه دونه براي تست مي ذاشتي سخت بود نه؟ :grrr:
نگي برو تو قسمت بازيها كه اونجا هم از اينجا مسخره تره بابا بازي كه مي ذارين مثل بچه ادم نوع يا مارك گوشي رو هم بزارين
قفل کردن بلوتوث که !!! . ولی میتونی اسم بلوتوث گوشیت رو نامرئی Invisible کنی که کسی نتونه پیدات کنهنقل قول:
اگه ما رو قابل بدونی و حرف ما رو گوش کنی بهت توصیه میکنم دنبال یه همچین برنامه هایی نباش اگه قرار باشه این برنامه روی گوشیت کار کنه , دیگه معلوم نیست چه برنامه های دیگه ای پاشون روی گوشی باز شه .
خوب چطوری مراحلش رو بگو دیگه