-
گوشی های سونی اصلا گوشی های بدی نیستند که تو این تایپیک انقدر ازشون انتقاد میشه :18: در ضمن گوشیهای سامسونگ ابتدایی ترین چیزها مثل ریختن تم و عوض کردن زنگ اس ام اس به جز رنگهای خودش را نداره :27: قبولم داره یه چیزهایی داره مثله وصل شدن به tv و صفحه نمایش فعال که سونی اصلا نداره :46:
-
من هم قبول دارم گوشی های بدی نیستند ولی یه اشکالاتی داره که نمیشه چشم پوشی کرد
مثلا اینکه نمایندگی فعال و بدرد بخوری نداره
قطعات یدکی گرون قیمتی داره
آسیب پذیری نرم افزاری زیادی داره
----------------
در ضمن اگه نصب تم و رنگی پنگی شدن و این چیزها توی سامسونگ اضافه نشده به این خاطره که گوشی رو از حالت یک وسیله اداری و کاری خارج میکنه , تبدیل به یک اسباب بازی میشه .
هرکس که میخواد تم نصب بشه خب مختاره بره سونی اریکسون بخره ولی سامسونگ با اینکه ظاهر خشکی داره نکات خیلی ریز و ظریفی توی طراحی داره که اصلا به چشم نمیاد , توی بقیه برندها این نکات صراحتا رعایت نشده
-
2 تا اول قبول ولی آسیب نرم افزاری را من قبول ندارم چون گوشی های سونی بیشترشون جاوا هست وجاوا اون قدر برنامه نداره که حالا آسیب نرم افزاری داشته باشه:18: آسیب نرم افزاری در مورد نوکیا بیشتر صدق می کنه:27:
-
بچه ها سونی گوشی خوبیه اما کم تنوعه و در هر کلاس فقط یه مدل هست که می تونی بخری .خیلی وقتا با قیمت ارزونتر میشه بیشترین امکانات رو در انواع سونی دید مثلا نور فلاش که خیلی قویتر از سامسونگه و مثل سامسونگ ادا در نمییاره . منظورم اینه که سامسونگ هم نور فلاش کمی داره که به درد نمی خوره و هم اینکه رو بعضی مدلا فلاش نمی زاره!!!!! خوب آخه این چهکاریه؟
البته خوب به دلیل تنوع بیشتر هر مدلش یه پاش می لنگه و نهایتا همهچیرو نداره .تکو توک چرا.
اما در مورد تمها و زنگ مسیج من موافقم که محدودیت در سامسونگ آزار دهنده هستش . اما خوب میگن با فروم میشه همه اینکارارو کرد . (من شنیدم البته) خوب به این ترتیب یه سامسونگ باز مجبور میشه تا بره فلش کردن رو هم یاد بگیره و خوب این به حرفا ای تر شدنکمک می کنه و درست همونطوری که از ریختن بازی روی سامسونگ من خیلی لذت بیشتری می برم تا اینکه خود سونی واست install کنه .مطمئنا اگه یه روز هم خودت فیرم بریزی و تم بریزی بیشتر بهت حال میده تا اینکه خودش واست نصب کنه . خوب بعضی ها هم به پشت صحنه علاقه ندارن و می خوان سریع هر چیزیرو نصب کنن بی دغدغه و خوب این افراد حرفه ای نیستن مطمئنا .
-
همین شماها هستید که با تعریف و تمجید از سونی توی سر سامسونگ بدبخت میزنید
-------------
کسی خورده نگیره , بحث اینه که هر برند گوشی برای خودش مزایا و معایب که داره هیچ یک سری آرمانهای طراحی رو هم رعایت میکنه
مثلا نوکیا میگه : مشتری من باید هزینه کنه من هم بهش گوشی شیک و گرون میدم
سامسونگ میگه : مشتری من یه آدمیه که میخواد دردسر نداشته باشه و راحت با گوشی کارکنه
سونی اریکسون میگه : ..................
-
البته سامسونگ به نظر من، چیز دیگه ای میگه:
گوشی هایی که می سازم برای مدیران و افراد باکلاس یا حرفه ای هست (که نیازی به تم و زنگ اس ام اس و این جور بچه بازی ها ندارن)
خودمونیم ولی واقعاً بچه بازی از ماست. وگرنه گوشی باید کار کنه. تم واقعاً چیه؟ به جز رنگ های مختلفه؟ برای یه آدم باکلاس یا به فرض مدیر یه شرکت بزرگ که همیشه هم توی جلسات مختلف هست، تم به چه درد می خوره؟
این جور افراد یه شکل باکلاس برای گوشی لازم دارن، یه منشی تلفنی، یه تقویم خوب و چند تا آلارم برای مواقع مختلف.
درسته؟
-
ایول شهاب جان , درست زدی توی خال سیاه
من از سلیقه خودم نگفتم , به خاطر شغل و موقعیت خودم به یک گوشی خیلی سنگین و جمع و جور و کارآمد نیاز دارم که فقط توی مدلهای سامسونگ دیدم ( البته از ظاهر جمع و جور صرف نظر کنیم , توی برندهای دیگه هم همچین مدلهایی هست )
-
یادش به خیر موقعی که با ان100 تو خیابون صحبت میکردم ملت یه جوری بهم نگاه میکردن انگار آدم فضایی دیدن!!!
150 تومن پول دادم براش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!
-
سامسونگ اصلا احتیاجی به تم نداره . من هروقت که بخوای رنگشو آبی میکنم و یه مدت هم قرمز تا مدل منوی سامسونگ هم عوض میشه که خیلی جالبه ولی سونی فقط همون . ام پی تری پلیر سامسونگ 2 تا اسکین داره و 2تا رقض نور . تا میشه قسمتی از اهنک رو انتخاب کرد و برات هی تکرارش کنه .
-
بستگی به سلیقه شخص داره که تم داشت باشه یا نه , خیلی ها خیلی زود از شکل منوهای گوشی خسته میشند
خیلی ها هم اصلا اهمیت نمیدهند .
بحث کلی اینه که سامسونگ به خاطر نصب نکردن تم از قدیم , محبوب قشر خاصی ( نمیگم باکلاس ها یا مدیرها ) شده که اصلا به تم و این چیزها اهمیت نمیدهند بلکه فقط کارایی گوشی براشون مهمه .