می شه به جای اینکه بنویسید برنامه ی وب کم ....اسمش رو هم بنویسید...چون برنامه های الکی زیادی دانلود کردم و هیچ کدوم هم جواب نگرفتم...ایا برنامش جواب داده؟اسمشو بگین ممنون می شم
از زحمتات تو این تاپیک هم تشکر می کنم...شاد باشید:)
Printable View
می شه به جای اینکه بنویسید برنامه ی وب کم ....اسمش رو هم بنویسید...چون برنامه های الکی زیادی دانلود کردم و هیچ کدوم هم جواب نگرفتم...ایا برنامش جواب داده؟اسمشو بگین ممنون می شم
از زحمتات تو این تاپیک هم تشکر می کنم...شاد باشید:)
سلام دوست عزیز....نقل قول:
از زحمتات تو این تاپیک هم تشکر می کنم...شاد باشید
راستش... من چون سونی ااریکسون ندارم...مجبورم از سایت ها و لینک ها معتبر بگیرم.... و اسمش رو هم درست همونی که گذاشتن من میزاریم.... صفحه قبل یکی از دوستان دان کرده بود ... راضی بود.... فکر کنم به امتحانش هم بیرزه شما یک بار هم که شده امتحان کنید...
قربان شما.. موفق باشین....
با استفاده از این برنامه.. گوشی k700 شما میتونه.. یک نوع رهبری از طریق بلوتوث بر روی کامپیتر داشته باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه برای:
(Monophonic ringtone composer and converter)
خیلی ممنون از برنامه ها
ولی اگه یه توضیح کوچک در مورد کارایی برنامه هم بنویسی عالی میشه
بازم ممنون
موفق باشی
خواهش میکنم عزیز...چشم به طور مختصر اون هایی که نزاشتم رو حتما میزارم. ام برای آموزش های تخصصی بهتره .. کسانی که تو این بخش حرفه ای هستند بزارند(البته به احتمال زیاد این تاپیک انتقال پیدا میکنه و به برنامه ها منتقل میشه)نقل قول:
خیلی ممنون از برنامه ها
ولی اگه یه توضیح کوچک در مورد کارایی برنامه هم بنویسی عالی میشه
بازم ممنون
موفق باشی
کد رجیستر این برنامه رو ندارید ؟نقل قول:
شرمنده عزیز .. چون مدل موتورولا این برنامه.. مشکلی نداشت و کدی نمیخواست.... من دنبالش نبودم...نقل قول:
کد رجیستر این برنامه رو ندارید ؟
البته این برنامه های بیشتر تریال است.. و کد اونها هم .. برای خرید است..
اما در صورتی که پیدا کردم حتمت براتون میزارم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه یک نوع هشدار برای شما میباشد...که در کامپیوتر .. از اتصال گوشی از طریق کابل یا بلوتوث و یا اینفرارد با خبر میسازد
خوب رفتم نگاش کردم...فبلا این برنامه رو دانلود کردم و باهاش ور رفتم...کار نمی کنه...یعنی نه اینکه اصلا کار نکنه...به جای تبدیل شدن به وبکم..فقط عکس می گیره:angry: :sad:نقل قول: