با سلام خدمت شما
من 29 سالمه ازدواج کردم و دو تا دختر دارم که همه زندگیه من هستن
من در هفته اول بعد از تعطیلات عید دچار دو مشکل شدم که یکی اینکه رفتم جایی قلایان کشیدم که همون شب باعث شد همه دهنم تا ته گلوم زخم شد و دوم اینکه در باشگاه ورزشی که تمرین میکردم بعلت تمرین با وزنه سنگین باعث شد که دستم زخم بشه و من بدون اینکه اونو پانسمان کنم تمرینمو ادامه دادم
من بعد از گذشت حدودا 7 هفته از این اتفاقات یعنی حدودا 26 یا 27 اردیبهشت دچار یه سرما خوردگی شدید(آنفولانزا ) شدم که همراه دل درد درد عضلات درد مفاصل گلو درد و اسهال مزمن بمدت 2 ماه که بعضی مواقع یه چیزایی مثل لخته توش بود داشتم هنوز گلو دردم ادامه داره
البته نمیدونم غدد لنفاوی ورم کنن چه شکلی میشن ولی خوب احساس میکنم یه چیزی مثل توپ ته گلومو گرفته زیر گوش سمت چپم یه برامدگی داره که با چشم خیلی کم معلومه ولی دست که میزنم مشخصه که یه چیز گردخیلی کوچیک اونجا هست بعضی مواقع زیر بغلم زیر سینم تیر میکشه من دکترای زیادی رفتم هم برای رودم هم برای ترس از ویروس اچ ای وی برای رودخ که گفت ممکن کولیت باشه دارم نوشت تاثیر نداشت برای اچ ای وی تقریبا بعد از گذشت ده هفته و نیم به گفته پزشک آزمایش اچ ای وی دادم منفی بود بعد از گذشت سه ماه یه چک آپ کامل یعنی هر نوع آزمایشی که میشد کرد غیر از اچ ای وی دادم دکتر گفت که پاکه هیچ مشکلی نیست! آیا اگر ویروس تو بدن باشه چک آپ نشون میده؟ اگه بده کدوم موردش مشکوکه؟ ولی الان بعد از گذشت 3 ماه از اون اتفاقات هنوز گلوم چرک داره آب ریزش بینی دارم اسهالم خوب شده ولی بعضی مواقع درد تو بدنم هست دور دهنم احساس سوزش میکنم ولی هیچ نیست نه جوش نه تبخال تو این سه ماه من به اندازه تمام عمرم استرس و فشار روحی داشتم خونوادمو روانی کردم کلی خرج دکتر کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم دکتر میگه اچ آی وی نیست ولی این علائمی که تو بدن من هست همش مثل علائم اون ویروسه آیا بعد از ورود ویروس به بدن بعد از گذشت 2 تا 4 هفته غدد لنفاوی ورم میکنن؟؟ورم کنن چه شکلی میشه؟؟؟ آیا علائمش انقدر طولانی میشن؟؟ من ترسم به خاطر زنو بچمه و در ضمن هر نوع داروئی که مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره الان دارم سفکسیم برای گلوم میخورم ولی هیچ تاثیری نداره حدودا 3 هفتس دارم استفاده مبکنم
خواهشا کمکم کنید
البته من بعد از اینکه تو اینترنت در مورد این ویروس سرچ کردم و در موردش خوندم اینجوری شدم آیا استرس شدید باعث بوجود اومدن این بیماریها میشه؟؟
ممنون از شما